Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce facem cu rb?

In jos 
+9
iTR__
excellence
mascota
mow3ed
^^SoRyN3L^^
kiddo
vodafone
cris
versusu
13 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

rb idiotu
ramane
Ce facem cu rb? Vote_lcap68%Ce facem cu rb? Vote_rcap
 68% [ 13 ]
pleaca
Ce facem cu rb? Vote_lcap32%Ce facem cu rb? Vote_rcap
 32% [ 6 ]
Total voturi : 19

Sondaj inchis

AutorMesaj
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 3:47 pm

de ceva timp este pe server acel avantaj la vip
intr-o zi jucam...aveam chef...tot faceam multi bani...aveam arma buna de fiecare data aveam numai scor mare
la un moment dat rb imi trimite cu psay "da si mie ce ai u"...imi cade fata Ce facem cu rb? 424692 ...ii zic "ce sa iti dau we?"...nu mai raspunde...ies pe mess...intru iar si il intreb "ce sa iti dau we?"...el zice "ce ai u"...ii zic ca nu am nimic si el zice "bine lasa"
asta e un codat idiot
votati daca ramane sau pleaca si dati si o explicatie...care face off topic va fi sanctionat
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 3:54 pm

din moment ce ti-a cerut tie........poate cere oricui......indiferent daca cere cod sau imbunatatiri are cfg-ului
parerea mea.........out
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Craiova Romania

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:01 pm

nuj ce sa zic poate a crezut ca are versusu ceva legal :)) plm akm nuj ce se poate:)) dar banuiesc ca nu cerea lu versusu daca era ... cod sau pentru cfg ... poate sa ramana sau sa plece ... ramane la decizia voastra
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:07 pm

bye bye...frumoasa incercare r.b ;)
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Localizare : Drobeta Turnu Severin

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:08 pm

R.B ramane si cu asta basta! Ce facem cu rb? 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:22 pm

Va salut...Codat idiot zici? Nu stiam ce ai si de aceea am intrebat...in fine....vei face ve vei crede de cuviintza....ori ma lasi pe sv...ori sunt oUt...ramane la atitudinea ta...dak tu ma crezi codat nu ai dekt...eu iti zik sincer k nu am jukt niciodata pe sv cu cod..in fine..parerea ta... Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:26 pm

eu zic sa ramana..nu stiu ce vroia sa ceara..dar nu cred ca vroia un cod..maxim un cfg..dar nici daca cere cfg nu e bine :d
eu il stiu baiat cuminte..nu umbla cu prostii :)
Ce facem cu rb? 195690
Sus In jos
mow3ed
Newbie
mow3ed

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Varsta : 36
Localizare : Maramures

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:28 pm

eu zic sa ramana pt ca vers din cate ai zis tu el doar a cerut..apoi daca joaca el codat trebuie prins pe sv ..
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:33 pm

terminati cu prostiile si lasatil sa joace si mie mi-a cerut mereu cate un cfg ,vede si el si se intreaba dar dc joaca ala mai bine ca mine oare cu ce cfg joaca si bla bla bla eu nu l-am prins codat niciodata
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:44 pm

R.B a scris:
Va salut...Codat idiot zici? Nu stiam ce ai si de aceea am intrebat...in fine....vei face ve vei crede de cuviintza....ori ma lasi pe sv...ori sunt oUt...ramane la atitudinea ta...dak tu ma crezi codat nu ai dekt...eu iti zik sincer k nu am jukt niciodata pe sv cu cod..in fine..parerea ta... Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822 Ce facem cu rb? 157822

eeee... niciodata nu zice niciodata Ce facem cu rb? 656595
Ma rog, a fost demult, inainte sa am si eu si tu admin, nu mai deschid discutia aia.
Acum... n-am motive sa zic sa nu ramai pe server... dar as vrea sa te vad si eu macat O DATA jucand fara config, fara alte spanacuri.. cu setarile default. Stiu ca nu se poate, ziceam doar ce mi-ar placea. Ce facem cu rb? 656595
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 4:57 pm

R.B a scris:
voi sunteti idioti?
voi vedeti ce a scris el aici
el pe jumatate a recunoscut
el credea ca am eu cod si s-a gandit ca daca imi permit eu trebe sa aiba si el
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 5:05 pm

dupa mine sa ramana e baiat de treaba
dar decizia iti revine tot tie Ce facem cu rb? 656595
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 5:09 pm

Versusule e parerea ta.... :|....Eu nu am jukt pe sv tau codat...miau facut pzoe knd eram cu alte nume si degeaba...nush ce sa mai zik fratilor...Cum am intrebat ceva gata jok codat...Pana la urama versusule e treaba ta CE FACI ..dak ma lasi sa jok sau nu...MS
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009
Localizare : Ploiesti

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 5:17 pm

nush ce sa zic ..mie mi se pare un baiat de treaba si nu l-as vedea codat Ce facem cu rb? 157822
Sus In jos
danutz
Junior Member
danutz

Numarul mesajelor : 213
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 29
Localizare : pe strada

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: rb   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 5:48 pm

io as zice sa ramana R.B pt ca e baiat de treaba Ce facem cu rb? 44142 dar aici nu este decizia mea aici face ce doreste versusu io nu cred...ca rb a jucat vreodata codat nu stiu Ce facem cu rb? 522368
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 5:58 pm

Parerea mea: RB e un om bun...un prieten adevarat...eu nu am nicio problema cu el deci RaMaNe!!!
Si de la mine a cerut cfg!!!Si nu cred ca e codat...
Am verificat si eu la pro dar eram pr*st(am facut poze cand era mort)!!!
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:03 pm

Versusule.....baieti il vor pe R.B....deci ramane:X:X:X:x Ce facem cu rb? 471947 Ce facem cu rb? 471947
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:05 pm

Poate că era ironic vers,credea că ai tu ceva şi încerca să te prindă.

Oricum nu văd nimic rău în asta...Lasă-l să joace.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:40 pm

costel va hotara
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:46 pm

nu stiu de ce il implici pe costel in povestea asta.....el nici nu stie despre ce e vorba:)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:49 pm

sorinel fara suparare dar devii stresant
ce stii u stie si costel si restu
este owner hotaraste
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 6:59 pm

dar tu ai vorbit cu el....tie tia cerut ce tia cerut pe psay....tu ar trebui sa hotarastii....
Si dak ai fi cinstit teai luat dupa votu celorlalti admini kre vor sa ramana:)
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Localizare : Craiova Romania

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 7:09 pm

...we Sorinele deja devi prea stresant ,daca vers a luat hotararea ca costel sa ia decizia finala ce tot mai ai de comentat ,am inteleg ca e prietenul tau RB sau ce ti-o fi dar mai usor si nu mai face aere destea de owner precum "RB ramane si gata Ce facem cu rb? 471947 " ca nu esti tu cel care decizi aici .asa ca ia-o mai usor ....Scz de off !!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 7:13 pm

sa plece,si-asa e stresant ;DDDDD
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? EmptyMar Feb 16, 2010 7:14 pm

nu vreau sa ma cert cu nimeni de aici Ce facem cu rb? 326305 dar ...stiti k misto a jucat full de coduri...si cum a dat banu pt admin ..cum a fost iertat......si pe RB kre il suspectati da nu lati prinst (si nu o sa il prindeti pt k e curat) gata nu il iertati....sa fim seriosi
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ce facem cu rb? Empty
MesajSubiect: Re: Ce facem cu rb?   Ce facem cu rb? Empty

Sus In jos

Ce facem cu rb?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Facem cupa,da sau nu?
» Ce FaCeM Cu -Maru- ???
» Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente