Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!

In jos 
+21
asdf_____
dzy
plajeee
Assassin
kiddo
versusu
Stavros Jr.
enough!
vecinuz0r
AuDygY
iTR__
daNet
^^SoRyN3L^^
zEu|S.W.A.T
SiLk*
andrei
Hasles
excellence
rIcO
cris
asudeneagra2
25 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Cazanesti,ialomita

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Empty
MesajSubiect: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyDum Iun 06, 2010 5:28 pm

Intr-o zi o camila se intalneste cu un elefant,si ele fantul ii zice:
-Iauit-o si pe asta are tatele pe dos!
La care camila:
-Vorbea cel cu p**a intre ochi! Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 693671
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyDum Iun 06, 2010 5:31 pm

intr-un desert era o camila care facea tac-tac si in burta ei era un gandac care facea lipa-lipa
intrebare:CE FACEA GANDACUL?
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyDum Iun 06, 2010 6:05 pm

Un cainte intr'un desert:
-Frate daca nu gasesc repede un pom ma p** pe mn.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyMier Iun 09, 2010 8:28 pm

UNU, SE SCARPINA IN CUR ...SI DEODATA I SE SCOALA SCULA
- HOOOO NEBUNO .... CA E CURU’ NOSTRU ...
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyJoi Iun 10, 2010 6:26 am

Omg! Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805

O blonda la scoala.
Profesoara ii spune:
- Conjuga-mi si mie verbul “a merge”!
Blonda incepe:
- Eu merg… Tu mergi….. El merge….
- Mai repede ca vine pauza!
- Eu fug… Tu fugi … El fuge …
Sus In jos
andrei
Newbie
andrei

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 29
Localizare : piatra-neamt

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyJoi Iun 10, 2010 2:10 pm

Bula isi cumpara masina Si vine acasa Se duce sus se lauda cu noua lui masina,
A 2 zii Pleaca la servici Vine inapoi si inainte sa plece sus pune un bilet in parbrizul masini pe care scrie "nu spargeti na'm casetofon"
A 3 zii cand se scoala sa plece la servici in locul masini gaseste o caramida si sub caramida un bilet pe care scria "nui nimik iti punem noi" Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805

Un om se duce la o vrajitoare sal dezlege de unde blestem.
Vrajitoarea: Mai omule ai sa-mi dai un indiciu o vorba cu care ai fost blestemat toata viata ?
Omul : Da "de astazi va declar sot si sotie" Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyJoi Iun 10, 2010 3:15 pm

andrei a scris:
Bula isi cumpara masina Si vine acasa Se duce sus se lauda cu noua lui masina,
A 2 zii Pleaca la servici Vine inapoi si inainte sa plece sus pune un bilet in parbrizul masini pe care scrie "nu spargeti na'm casetofon"
A 3 zii cand se scoala sa plece la servici in locul masini gaseste o caramida si sub caramida un bilet pe care scria "nui nimik iti punem noi" Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805

nu e banc, e intamplare reala si nu ai retinut-o foarte bine. Omului i s-a spart de doua ori masina in prealabil, ca sa i se fure casetofonul... dupa care a pus cartonul Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 656595

Ultima editare efectuata de catre excellence in Vin Iun 11, 2010 12:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
SiLk*
Newbie
SiLk*

Numarul mesajelor : 44
Data de inscriere : 13/05/2010
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyJoi Iun 10, 2010 3:25 pm

Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri.asa ca,se arunca intr-o fantana...primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza...a doua zi acesta gaseste in fata casei o dacie cu un biletel pe el ce scria ..cu drag,mama soacra...
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza...si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel...
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere...acesta in schimb se gandeste..-daca primului ia dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sami dea o bicicleta...ia mai bine las-o naibii sa moara...
A douua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta ,care avea un biletel pe el ce scria...cu drag,tata socru...
Sus In jos
andrei
Newbie
andrei

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 29
Localizare : piatra-neamt

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyVin Iun 11, 2010 11:07 am

Nu ma nu Nai inteles faza Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 424692
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyVin Iun 11, 2010 11:50 am

2 betivi ies dintr-o crasma noaptea:
Primul: - Uite ma luna!
Al doilea: - Ce luna ma, ca ala e soarele!
Se contrazic e,i pana ce trece un betiv pe drum si il opresc si-l intreaba:
- Ba, ce e aia de pe cer, luna sau soarele?
- Nu stiu, nu sunt din zona!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyVin Iun 11, 2010 12:08 pm

andrei a scris:
Nu ma nu Nai inteles faza Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 424692

da... Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 522368
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyVin Iun 11, 2010 12:24 pm

Bancuri CONTRA DINAMO

- Care este diferenta dinte o buburuza si Dinamo?
- Buburuza are mai multe puncte...

- De ce isi trimite NASA astronautii sa se antreneze in Stefan cel Mare?
- Pentru ca este singurul loc din lume fara pic de atmosfera!

Bula mergea plingind pe strada. Un trecator il intreaba:
- De ce plingi, Bula?
- M-a batut tata.
- Si acum unde te duci asa hotarit?
- La Dinamo, ca am auzit ca aia nu bat pe nimeni.

Un dinamovist se duce la cofetarie si intreaba "Bomboane este ?"
Vanzatoarea ii raspunde "Bomboane sunt!"
A doua zi, intreaba "Prajituri este ?"
Vanzatoarea: "Prajituri sunt!"
Intrigat, dinamovistul se gandeste si isi spune "vanzatoarea asta vede ca nu spun corect si incearca sa ma corecteze", asa ca a treia zi, cand merge acolo, intreaba:
"Rahat sunt ?"
Iar vanzatoarea: "Esti, ca de aia esti dinamovist!"
Sus In jos
daNet
Member
daNet

Numarul mesajelor : 438
Data de inscriere : 14/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Bm

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyVin Iun 11, 2010 7:38 pm

Sorine, bancurile sunt varza si tu esti pompier.
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Cazanesti,ialomita

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptySam Iun 12, 2010 3:42 pm

Bula se ducea la scoala si toti colegii lui aveau masini mishto numai el avea bicicleta.Si mereu se ruga de tatal lui sa ii ia o masina dar nu aveam bani.Intr-o zi Bula este intrebat de profesoara vazandu-l ca a intarziat :
-Bula cu ce masina ai venit ?
-Cu BMW-ul.
-Si de ce ai intarziat ?
-Ca mi-a cazut lantul.
Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 522368 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 195690
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptySam Iun 12, 2010 3:44 pm

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 BMW-MX D:
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptySam Iun 12, 2010 4:27 pm

Profa' ii da de scris lui Bula pentru a doua zi 4 propozitii. Se duce el acasa:
-Mama, zi o propozitie ...
-Taci in pi*da matii ca sunt nervoasa!
Bula noteaza ...:
-Sora, zi o propozitie ...
-Si ce daca, si ce daca??
Bula noteaza ...:
-Tata, zi o propozitie ...
-Stefan cel Mare, Stefan cel Mare!!!
Bula noteaza ...:
-Frate zi o propozitie ...
-Un kkt mic si gras, un kkt mic si gras!!!
Bula noteaza ...
A doua zi, la scoala:
-Bula, zi propozitiile!
-Taci in pi*da matii ca sunt nervos!
-Bula, vezi k chem directorul..
-Si ce daca, si ce daca??
Vine directorul:
-Mai Bula, cine te crezi, ma?
-Stefan cel mare, Stefan ce Mare !!!!
-Si pe mine cine ma crezi?
-Un kkt mic sigras, un kkt mic si gras !!!

Bula aflanduse la scoala a fost pus in ultima banca de catre profesoara lui pentru ca urma sa vina o inspectie si ii spuse:
PROFESOARA: Daca la inspectie spui o singura prostie te exmatriculez din scoala.
bula: bine doamna profesoara!
In sfarsit vine si inspectoarea si le pune o intrebare elevilor:
-Daca va aflati in padure si va fugareste un urs ce faceti?
Singurul care a ridicat mana a fost Bula
-Spune Bula tu ce faci?
-Fug
-Si daca ursu fuge si el?
-Fug si mai tare.
-Si daca ursu fuge si mai tare?
-Fug si mai tare.
-Si daca ursu fuge si mai tare?
-Ma urc intr-un copac.
-Si daca se urca dupa tine?
-Urc mai sus.
-Si daca urca si el mai sus?
-Urc si mai sus.
-Si daca urca si el si mai sus.
-Ma urc in varf.
-Si daca se urca si el in varf?
La care Bula spune:
DA MAI DUTE IN **** MEA CA TU TI CU URSU!
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

Numarul mesajelor : 255
Data de inscriere : 14/06/2010
Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 8:22 pm

Bula si cu strula in iad.
Strula in intreaba pe Bula :
-Bula cum ai ajuns in iad
-Am murit de frig da u cum ai ajuns?
-Eu am murti de bucurie
-Cum sa mori de bucurie ?
-Asa bn mi-au zis colegi ca ma inseala nevasta m-am dus acasa am cautat-o si nu era asa si am murit de bucurie
-Vezi ma cat esti de prost daca o cautai in frigider nu muream nici unu Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466

Sa spuneti care v-ati prins Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 522368 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 522368
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 8:41 pm

=))))
Bula era cu nevasta lu strula =)))
penal :))
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 8:54 pm

Bv rico te-ai prins Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 693671 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 693671

Era un fermier si ducea niste gaini la ferma avea si un papagal cu el.
Pe drum sa ia femei la ocazie le intreba dai p***a ?
-Nu
-Atunci merge pe jos
-A doua femeie dai P***a ?
-Nu
-Atunci mergi pe jos. Papagalu trecu in spate.
Ajunse fermieru la ferma acum sa dea gainile jos da de unde gaini ca nu mai era nici una.Intreaba papagalu:
-Unde sunt ma toate gainile? La care papagalu rsp:
-NU dau P***a merg pe jos Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466

Sa spuneti daca v-ati prins Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 44142

Si scz daca nu am voie sa folosesc P***A Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 220531 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 220531
Sus In jos
vecinuz0r
Junior Member
vecinuz0r

Numarul mesajelor : 263
Data de inscriere : 04/01/2010
Localizare : Piatra Neamţ

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 8:56 pm

A dat papagalu' gainile afara Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 244176
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 8:59 pm

Da vecine BV Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 693671 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 693671

Nimeni si cu Prost la baie.
Nimeni se ineaca si Prostu suna la salvamar sari , sari se ineaca Nimeni.La care salvamaru raspunde ma u esti prost?
-Da ma eu sunt dc intrebi? Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 639805
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 9:05 pm

rIcO a scris:
=))))
Bula era cu nevasta lu strula =)))
penal :))
Nu te-ai prins rico
De fapt nevastasa il insela pe Strula cu Bula si cand a venit Strula acasa Bula s-a ascuns in frigider(de aia a murit de frig)si Strula a murit de fericire cand a vazut ca nevastasa era singura si nu il insela(de fapt il insela cu Bula care s-a ascuns in frigider).
V-am explicat cat am putut de clar sa prinzi gluma rico si chiar si tu Audygy(nu mai da copy-paste la bancuri daca nu le intelegi) Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 9:09 pm

Eu cred ca aimandoi am inteles ce ai explicat u a fost bancu la fel de la capat Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 493466
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 9:17 pm

Am prins gluma, ba! dar mi'a fost lene sa scriu atata explicatie :)))
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! EmptyLun Iun 14, 2010 9:28 pm

Ok rico eu am inteles din prima ca ai prins gluma Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! 44142

Era pe timpuri si pilele erau foarte scumpe si se faceau doar la un fierar in sat.Si pe fiecare an se fura cate una.
Fieraru aflase cn le fura popa cand venea cu iordanu le fura.
Ce sa faca el sa nu le mai fure?Se gadi cand vine popa sa bage o pila in foc si sa o scoata fierbinte sa o puna la vedere cand pune mama pe ea sa se arda.Zis si facut.
Veni popa si zice:
-Pune mana pe pila ioane - ion fiind paracrisaru.Iar el zice.
-Pusai f***i Christosu cui ma invata si cum o luai asa se duse adminnnnnn.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Empty

Sus In jos

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Alte pareri
» Un pas inainte
» Mai bine era inainte
» Ce facem cu rb?
» Facem cupa,da sau nu?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente