Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!

In jos 
+21
asdf_____
dzy
plajeee
Assassin
kiddo
versusu
Stavros Jr.
enough!
vecinuz0r
AuDygY
iTR__
daNet
^^SoRyN3L^^
zEu|S.W.A.T
SiLk*
andrei
Hasles
excellence
rIcO
cris
asudeneagra2
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
andrei
Newbie
andrei

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 29
Localizare : piatra-neamt

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 6:37 am

Profesoara: Bula ce stii despre Ion Creanga?
Bula: Da el ce stie despre mine

O tiganka in intersectie e pe calea de a naste Vine un politai si o ajuta
Politaiu: " Inpinge inpinge Hai ca iese"
Femeia avea gemeni.
Unul dintre copii scoate capu se uita intr-o parte in alta si baga capu inapoi spunandui celuilalt
Coaie hai pe partea cealalalte ca aici sunt gaborii
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

Numarul mesajelor : 255
Data de inscriere : 14/06/2010
Varsta : 33
Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 7:42 am

Misto rau al doilea banc Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 693671 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 693671 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 693671
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 8:35 am

=)))) coae hai pe partea cealalta =))))))
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 10:52 am

Ion si Gheorghe sunt la orasi venisara si ei de la tara sa lucreze la oras.
Si cum erau mai amarati intra intru-n bar sa bea o cafea.
Bea Ion primu din cafea si ii dau lacrimile.Gheorghe il intreaba ce ai Ioane dc plangi? la care Ion rsp:
-Ma gandesc la saraca mama ce o face singura cu gospodaria.
Bea si Gheorghe din cafea si ii dau si lui lacrimile si Ion il intreaba:
-Ce ai Gheorghe dc plangi?la care Gheorghe rsp:
-Ma gandesc la saracu tat ce iar face lu M**a ca nu mi-ai spus ca arede cafeaua Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
Stavros Jr.
Senior Member
Stavros Jr.

Numarul mesajelor : 620
Data de inscriere : 25/02/2010
Localizare : Acasa _!_

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 12:14 pm

Prea tari bancurile Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Cazanesti,ialomita

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 8:40 am

deci e super tare n-am mai ras asa Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
andrei
Newbie
andrei

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 7:03 pm

Un biciclist merge pe strada si se intalneste cu un politai.
Politaiu: Mai omule tu ai lanterna
Omul: Nu ma domnule politai nu am
Politaiu: Amenda 500 lei
A 2 zii iar se intalneste omul cu polita
Politaiu: Mai omule ai vesta
Omul: Am uitat domnule politai
Politaiu : Amenda 1000 lei
A 3 zii Se intalneste iar omul cu politia la care omul Uitati domnule politai ma vesta lanterna tot.
Politaiu: Da unde te duci mai omule
Omul: Cu dumnezeu inainte
Politaiu: Amenda mergeti 2 pe bicicleta Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:02 am

asta e prea tare Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
O femeie se ducea in fiecare vineri la biserica si inainte sa plece facea gogosi,dar papagalul le manca iar bde data asta femeia i-a spus papagalului:
-Ba daca mai mananci gogosile te tund la chelie!
Femeia pleaca la biseric,cand se intoarce numai gaseste gogosile si ii zice:
-Papagale fiinca numai ascultat te voi tunde la chelie.
Si l-a tuns.Papagalul se suie pe geam si vede un chel pe care il intreaba:
-Si tu papili gogosi?
Cine s-a prins sa raspunda
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:09 am

Mergeau pe sina de cale ferata 3 betivani:
- Aualeu ce de scari in blocul asta...
- Si ce rece e balustrada...
- Ia sssst, ia-uzi, vine si liftul...

cititil si ep[ asta si sami spuneti cat va place Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:11 am

Era odata bula la scoala
profa ii zice:ba bula tu stii ce e patria?
bula:NU
profa:esti prost
tot profa:vasile zine u ce e patria
vasile:patria este mama noastra
profa:bravo vasile
tot profa: bula acu zine u ce este patria daca ai inteles
bula:patria este mama lu vasile
profa:ba boule patria e si mama ta
bula:inteles
profa:ce ai inteles ma?
bula:ca sunt frate cu vasile
asta e misto
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:12 am

bula il striga tasu dute si u la un magazis si cumpara si u niste mazline
-se duce bula la primul magazin magline aveti
-vanzatoarea NU
-se duce la al doilea magazi magline aveti
-vanzatoarea NU
-se duce la al treilea magazim magline aveti
-vanzatoarea NU
si tot asa ajunge pe un camp unde era un cioban cu o turma de oi Bula il intreaba pe cioban magline vaeti iar cibanul ce sunt alea niste boabe mici negre aveti da se gandeste ciobanu ca astea de jos dar bula
DA DA DA IN SFARSIT AM GASIT CAT ma costa sunte pe gratis baiete zise ciobanul ia cate vrei
ajunge bula acasa ia tata am gasit
iar tasu da mai bula sa manac vai dar ce bune sunt mai bula ( TASU )dute mai bula si mai ia
hai ca radeti la toate
Sus In jos
AuDygY
Junior Member
AuDygY

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:16 am

off: @su baga tata intr-un singur reply aea nu face 50 de mii de topicuri Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 882945
Nu mi-o lua in nume de rau man da stau urat pe bune! Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 220531
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 6:30 am

Aici spui bancuri nu imi latri mie si mai stiu eu cui, despre cat de analfabet e @su

1)
ntr-o zi capra vorbea cu iezisorii sai...le spuse: dragii mei, eu ma duc
sa aduc de ale gurii dar cand vin inapoi sa stiti ca sunt eu, strig asa:
suge-ti tzatza.

lupul asultand la peretele casei vine si striga:
suge-ti tzatza.

la care iezisorii ii spune: sugi tu p*** lupule ca noi ne-am pus vizor.

2)
Doua babe discuta despre sotii lor:
- Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%!
- Leano, Ion al meu e impotent 300%!
- Cum asa?
- A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si si-a muscat si limba!!!

3)

Gigi Becali, beat, trece prin fatza stadionului Dinamo..... Un politist il oprejte ji ii zice....:
-Domnu Becali, va rog sa plecatzi k nu suntetzi bine primit in aceasta zona...!

Gigi suparat: -Bah, tu vrei sa cumpar tot Dinamo? Iau ji stadinou ji ekipa ji pe borcea...... pe totzi bah, pe totzi!....!

Apoi intervine sotia lui Becali:
- Domnu politist, va rog sa il scuzatzi pe sotul meu! Aja face la betzie, cumpara toate cacaturile.
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 9:22 am

AuDyGy nu ti-am luat in nume de rau dar pana m-am gandit la altele am mai stat,am citit si andrei tu vb de altii nu vezi ca ITr ti-a facut observatie ce vrei cand scrii repede nu tii cont de orce mai greseste omu si tu ai facut greseli dupa cum se vede asa ca fa bancuri aici de aia a fost deschis ca sa facem bancuri nu sea ne certam... Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 471947
Sus In jos
andrei
Newbie
andrei

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 10:48 am

Da macar Sasi tina gura nu sa se bage el Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 471947 Eram sigur ca se baga
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 10:50 am

ban 7 zile andrei
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 11:05 am

Tare bancul vers Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 ....sau nu era banc? Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 639805
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 11:11 am

daca te-ai amuzat poti sa crezi ca e banc
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 11:39 am

cum dai ban 7 zile? Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 424692
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 2:41 pm

chiar e tare bancul vers Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 522368 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 44142
Sus In jos
Assassin
Newbie
Assassin

Numarul mesajelor : 112
Data de inscriere : 12/06/2010
Varsta : 36
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 8:09 pm

3 vanatori in spital...unul o mana in ghips celalalt o mana si un picior iar al 3-lea aproape tot.
primul...cum ati ajuns ma aici??
unul din ei rasp: am plecat la vanatoare am vazut o grota am urlat UUUUU si a iesit ursul...am scapat cu o mana rupta...
celalalt rasp : asa am patit si eu dar eu am omorat ursul....pe mine m-a rupt in doua un lup
dar tu il intreaba cei 2 cum ai ajuns tot in ghips??
ba baieti eu am plecat la vanatoare si am vazut o grota am urlat UUUUU a iesit ursul l-am executat ...am vazut o grota si mai mare....eu urlam UUUU el UUUUU si uite asa m-a calcat TRENUL...
Sus In jos
asudeneagra2
Newbie
asudeneagra2

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptySam Iun 19, 2010 7:23 am

e si asta frumos assasin auzi tu urla la tren Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466 Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 493466
Sus In jos
Assassin
Newbie
Assassin

Numarul mesajelor : 112
Data de inscriere : 12/06/2010
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: un alt banc dragutz   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyLun Iun 21, 2010 8:45 pm

Ion pleaca la vantat de ursi...ajunge in padure se intalneste cu ursu brun...maraie la el ii cade pushca din mana si acum ursul ii zice:
ba Ioane...cum facem ...ori te omor ori te f*t...??(ion se ganadea,,,,ba am 19 ani prietena ma asteapta acasa...e prea devreme sa mor)
dupa 2 sapt de spitalizare iese ion nervos ...pleaca direct in padure...cu un M4A1 ..chitit sa rupa tot...se intalneste cu ursul polar....aceeasi poveste...dar futaiul mai grav...
dupa 3 luni de reanimare...vine Ion cu un bazooka ...si se intalneste cu ursul panda...care ii zice...BA IOANE NU-I ASA CA TU NU VI LA VANAT AICI...??
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMier Iun 23, 2010 1:03 pm

O blonda da telefon la Pompieri si incepe sa urle :
- Arde, arde! Veniti repede!
- Si cum ajungem la locul incendiului?
- Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii?
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 EmptyMier Iun 23, 2010 1:29 pm

Intr-o zi ajunge Bula acasa.Il striga pe tacso urgent ca sa-i spunas cv important.
-Tata....azi s-a intamplat cv!
-Ce este Bula,ce s-a intamplat?
-Pai ma tata....uite...mi-am inceput viata sexuala.
-Aoleu...in sfarsit fiul meu a devenit barbat!!!
-Ia un loc Bula si povesteste-mi...
-Pai nu pot sta jos,ca inca ma doare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!   Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte!
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Alte pareri
» Un pas inainte
» Mai bine era inainte
» Ce facem cu rb?
» Facem cupa,da sau nu?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente