| Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! | |
|
+21asdf_____ dzy plajeee Assassin kiddo versusu Stavros Jr. enough! vecinuz0r AuDygY iTR__ daNet ^^SoRyN3L^^ zEu|S.W.A.T SiLk* andrei Hasles excellence rIcO cris asudeneagra2 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
andrei Newbie
Numarul mesajelor : 107 Data de inscriere : 21/02/2010 Varsta : 29 Localizare : piatra-neamt
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mar Iun 15, 2010 6:37 am | |
| Profesoara: Bula ce stii despre Ion Creanga? Bula: Da el ce stie despre mine
O tiganka in intersectie e pe calea de a naste Vine un politai si o ajuta Politaiu: " Inpinge inpinge Hai ca iese" Femeia avea gemeni. Unul dintre copii scoate capu se uita intr-o parte in alta si baga capu inapoi spunandui celuilalt Coaie hai pe partea cealalalte ca aici sunt gaborii | |
|
| |
AuDygY Junior Member
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 33 Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mar Iun 15, 2010 7:42 am | |
| | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mar Iun 15, 2010 8:35 am | |
| =)))) coae hai pe partea cealalta =)))))) | |
|
| |
AuDygY Junior Member
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 33 Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mar Iun 15, 2010 10:52 am | |
| Ion si Gheorghe sunt la orasi venisara si ei de la tara sa lucreze la oras. Si cum erau mai amarati intra intru-n bar sa bea o cafea. Bea Ion primu din cafea si ii dau lacrimile.Gheorghe il intreaba ce ai Ioane dc plangi? la care Ion rsp: -Ma gandesc la saraca mama ce o face singura cu gospodaria. Bea si Gheorghe din cafea si ii dau si lui lacrimile si Ion il intreaba: -Ce ai Gheorghe dc plangi?la care Gheorghe rsp: -Ma gandesc la saracu tat ce iar face lu M**a ca nu mi-ai spus ca arede cafeaua | |
|
| |
Stavros Jr. Senior Member
Numarul mesajelor : 620 Data de inscriere : 25/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Acasa _!_
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mar Iun 15, 2010 12:14 pm | |
| Prea tari bancurile | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Cazanesti,ialomita
| |
| |
andrei Newbie
Numarul mesajelor : 107 Data de inscriere : 21/02/2010 Varsta : 29 Localizare : piatra-neamt
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mier Iun 16, 2010 7:03 pm | |
| Un biciclist merge pe strada si se intalneste cu un politai. Politaiu: Mai omule tu ai lanterna Omul: Nu ma domnule politai nu am Politaiu: Amenda 500 lei A 2 zii iar se intalneste omul cu polita Politaiu: Mai omule ai vesta Omul: Am uitat domnule politai Politaiu : Amenda 1000 lei A 3 zii Se intalneste iar omul cu politia la care omul Uitati domnule politai ma vesta lanterna tot. Politaiu: Da unde te duci mai omule Omul: Cu dumnezeu inainte Politaiu: Amenda mergeti 2 pe bicicleta | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Cazanesti,ialomita
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Joi Iun 17, 2010 9:02 am | |
| asta e prea tare O femeie se ducea in fiecare vineri la biserica si inainte sa plece facea gogosi,dar papagalul le manca iar bde data asta femeia i-a spus papagalului: -Ba daca mai mananci gogosile te tund la chelie! Femeia pleaca la biseric,cand se intoarce numai gaseste gogosile si ii zice: -Papagale fiinca numai ascultat te voi tunde la chelie. Si l-a tuns.Papagalul se suie pe geam si vede un chel pe care il intreaba: -Si tu papili gogosi? Cine s-a prins sa raspunda | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Joi Iun 17, 2010 9:09 am | |
| Mergeau pe sina de cale ferata 3 betivani: - Aualeu ce de scari in blocul asta... - Si ce rece e balustrada... - Ia sssst, ia-uzi, vine si liftul... cititil si ep[ asta si sami spuneti cat va place | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Joi Iun 17, 2010 9:11 am | |
| Era odata bula la scoala profa ii zice:ba bula tu stii ce e patria? bula:NU profa:esti prost tot profa:vasile zine u ce e patria vasile:patria este mama noastra profa:bravo vasile tot profa: bula acu zine u ce este patria daca ai inteles bula:patria este mama lu vasile profa:ba boule patria e si mama ta bula:inteles profa:ce ai inteles ma? bula:ca sunt frate cu vasile asta e misto | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Joi Iun 17, 2010 9:12 am | |
| bula il striga tasu dute si u la un magazis si cumpara si u niste mazline -se duce bula la primul magazin magline aveti -vanzatoarea NU -se duce la al doilea magazi magline aveti -vanzatoarea NU -se duce la al treilea magazim magline aveti -vanzatoarea NU si tot asa ajunge pe un camp unde era un cioban cu o turma de oi Bula il intreaba pe cioban magline vaeti iar cibanul ce sunt alea niste boabe mici negre aveti da se gandeste ciobanu ca astea de jos dar bula DA DA DA IN SFARSIT AM GASIT CAT ma costa sunte pe gratis baiete zise ciobanul ia cate vrei ajunge bula acasa ia tata am gasit iar tasu da mai bula sa manac vai dar ce bune sunt mai bula ( TASU )dute mai bula si mai ia hai ca radeti la toate | |
|
| |
AuDygY Junior Member
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Joi Iun 17, 2010 9:16 am | |
| off: @su baga tata intr-un singur reply aea nu face 50 de mii de topicuri Nu mi-o lua in nume de rau man da stau urat pe bune! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 6:30 am | |
| Aici spui bancuri nu imi latri mie si mai stiu eu cui, despre cat de analfabet e @su
1) ntr-o zi capra vorbea cu iezisorii sai...le spuse: dragii mei, eu ma duc sa aduc de ale gurii dar cand vin inapoi sa stiti ca sunt eu, strig asa: suge-ti tzatza.
lupul asultand la peretele casei vine si striga: suge-ti tzatza.
la care iezisorii ii spune: sugi tu p*** lupule ca noi ne-am pus vizor.
2) Doua babe discuta despre sotii lor: - Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%! - Leano, Ion al meu e impotent 300%! - Cum asa? - A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si si-a muscat si limba!!!
3)
Gigi Becali, beat, trece prin fatza stadionului Dinamo..... Un politist il oprejte ji ii zice....: -Domnu Becali, va rog sa plecatzi k nu suntetzi bine primit in aceasta zona...!
Gigi suparat: -Bah, tu vrei sa cumpar tot Dinamo? Iau ji stadinou ji ekipa ji pe borcea...... pe totzi bah, pe totzi!....!
Apoi intervine sotia lui Becali: - Domnu politist, va rog sa il scuzatzi pe sotul meu! Aja face la betzie, cumpara toate cacaturile. | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 9:22 am | |
| AuDyGy nu ti-am luat in nume de rau dar pana m-am gandit la altele am mai stat,am citit si andrei tu vb de altii nu vezi ca ITr ti-a facut observatie ce vrei cand scrii repede nu tii cont de orce mai greseste omu si tu ai facut greseli dupa cum se vede asa ca fa bancuri aici de aia a fost deschis ca sa facem bancuri nu sea ne certam... | |
|
| |
andrei Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 10:48 am | |
| Da macar Sasi tina gura nu sa se bage el Eram sigur ca se baga | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 10:50 am | |
| | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 11:05 am | |
| Tare bancul vers ....sau nu era banc? | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 11:11 am | |
| daca te-ai amuzat poti sa crezi ca e banc | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 11:39 am | |
| cum dai ban 7 zile? | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 2:41 pm | |
| | |
|
| |
Assassin Newbie
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 12/06/2010 Varsta : 36 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Vin Iun 18, 2010 8:09 pm | |
| 3 vanatori in spital...unul o mana in ghips celalalt o mana si un picior iar al 3-lea aproape tot. primul...cum ati ajuns ma aici?? unul din ei rasp: am plecat la vanatoare am vazut o grota am urlat UUUUU si a iesit ursul...am scapat cu o mana rupta... celalalt rasp : asa am patit si eu dar eu am omorat ursul....pe mine m-a rupt in doua un lup dar tu il intreaba cei 2 cum ai ajuns tot in ghips?? ba baieti eu am plecat la vanatoare si am vazut o grota am urlat UUUUU a iesit ursul l-am executat ...am vazut o grota si mai mare....eu urlam UUUU el UUUUU si uite asa m-a calcat TRENUL... | |
|
| |
asudeneagra2 Newbie
| |
| |
Assassin Newbie
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 12/06/2010 Varsta : 36 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: un alt banc dragutz Lun Iun 21, 2010 8:45 pm | |
| Ion pleaca la vantat de ursi...ajunge in padure se intalneste cu ursu brun...maraie la el ii cade pushca din mana si acum ursul ii zice: ba Ioane...cum facem ...ori te omor ori te f*t...??(ion se ganadea,,,,ba am 19 ani prietena ma asteapta acasa...e prea devreme sa mor) dupa 2 sapt de spitalizare iese ion nervos ...pleaca direct in padure...cu un M4A1 ..chitit sa rupa tot...se intalneste cu ursul polar....aceeasi poveste...dar futaiul mai grav... dupa 3 luni de reanimare...vine Ion cu un bazooka ...si se intalneste cu ursul panda...care ii zice...BA IOANE NU-I ASA CA TU NU VI LA VANAT AICI...?? | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mier Iun 23, 2010 1:03 pm | |
| O blonda da telefon la Pompieri si incepe sa urle : - Arde, arde! Veniti repede! - Si cum ajungem la locul incendiului? - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii? | |
|
| |
enough! Junior Member
Numarul mesajelor : 286 Data de inscriere : 11/02/2010 Varsta : 36 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! Mier Iun 23, 2010 1:29 pm | |
| Intr-o zi ajunge Bula acasa.Il striga pe tacso urgent ca sa-i spunas cv important. -Tata....azi s-a intamplat cv! -Ce este Bula,ce s-a intamplat? -Pai ma tata....uite...mi-am inceput viata sexuala. -Aoleu...in sfarsit fiul meu a devenit barbat!!! -Ia un loc Bula si povesteste-mi... -Pai nu pot sta jos,ca inca ma doare. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! | |
| |
|
| |
| Hai sa facem si noi bancuri ca alte sv ne au luat-o inainte! | |
|