| Reclamatie cris! | |
|
+6cris versusu DariuS Hasles Razvanelinho Woody 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:17 am | |
| [addicted] CRIS: itr_praff: tu ii faci poze itr_praff: 3 poze itr_praff: lui ii apar 4 curate itr_praff: dar itr_praff: daca dai de doua ori comanda itr_praff: sa-i faci 6 pozer itr_praff: degeaba apasa pe ALT itr_praff: k ii da tot 4 curate [addicted] CRIS: ia fi atent [addicted] CRIS: e vb de skull [addicted] CRIS: din cate am inteles el are anti-ss'ul [addicted] CRIS: din cate am inteles el are anti-ss'ul eu nu mai sunt admin dar i-am prom [addicted] CRIS: k il prind [addicted] CRIS: din cate am inteles el are anti-ss'ul [addicted] CRIS: tu ii faci poze [addicted] CRIS: 3 poze [addicted] CRIS: lui ii apar 4 curate itr_praff: dar itr_praff: daca dai de doua ori comanda itr_praff: sa-i faci 6 pozer itr_praff: degeaba apasa pe ALT itr_praff: k ii da tot 4 curate
nu stiu din cate ai inteles tu, insa va rog sa incetati sa ma mai futeti la cap cu cacturile voastre de clasa a 3-a. Eu sincer n-am inteles nimic, dar daca vreti sa va mancati de cur unul pe altul, n-o faceti in Yahoo-ul meu. D-aia v-am facut sectiunea asta, daca atat va duce mintea, si atat ati inteles din ce am postat mai sus... asta e. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
Dar nu ma mai futeti pe mine la cap cu prostiile voastre.
Cris, sincer ai in tine o inversunare si o ura care efectiv ma inspaimanta, si cel mai tare ma sperie ca ai fi in stare sa rescrii Biblia (nu, nu sunt o persoana religioasa sub nici o forma), doar ca sa-ti satisfaci ego-ul preaplin si sa scoti pe X si/sau pe Y de pe server, ca asa vrei tu. Ai calca pe cadavre, doar pentru ca ai intiparit in mod efectiv maniacal (un consult psihologic nu ar strica) in minte ca trebuie sa scapi de Skull. Deci... calca pe ce cadavre vrei, dar nu pe yahoo-ul meu, eu refuz de acum incolo sa mai raspund la toate tampenii voastre.
Poate o sa va ia prin suprindere, dar nu, eu nu traiesc PENTRU serverul asta, sau pentru CS, nu am timpul necesar sa fac investigatii si sa aflu ce zic prietenii lui Skull despre el, si chiar daca as avea, ultima boaba de stabilitate mintala mi-ar spune ca nu e cazul. Si sub nici o forma nu o sa-mi mai pierd timpul incercand sa explic ca la niste pereti.
Finitto! Adio!
(p.s. poate eu sunt mai prost, sau poate citesc in diagonala pentru ca am altele mai importante pe cap in clipa asta... dar eu n-am inteles nimic din ce incercai tu sa-mi spui mai sus. d-aia am si postat, vezi poate te ajuta altii)
Si in cele din urma, daca vrei o parere sincera: TU esti vinovat pentru tot tambalaul asta, tu te iei dampulea de bietul copil, tu (asa cum ti-a zis si el) nu-ti arati nici pe jumate anii. Si dupa ce am incercat mai sus sa-ti fac un rationament si am evitat in mod delicat, as zice, concluzia... TU continui cu mancatoriile pe yahoo.
Nu am zis ca el e, sau a fost usa de biserica, te-am rugat doar sa va potoliti. Deci, daca as vrea sa iau o decizie decizia ar fi probabil sa iti dau tie remove, dar dupa ultimele experiente in ceea ce te prieste ii ofer aceasta onoare lui vers, eu nu ma mai bag sa ma faci tu (sau oricine altcineva) cu ou si otet ca data trecuta.
Atat am avut de spus. Vers, preia legatura, da-ti cu parerea, fa lumina, fa intuneric, etc.
Ultima editare efectuata de catre excellence in Vin Mai 14, 2010 9:43 am, editata de 1 ori | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:31 am | |
| POTI SA-MI DAI SI 10 REMOVE-URI DACA TII MINTE NU YO TI-AM CERUT INAPOI ADMINU....POT SA JOC SI FARA DA STII CARE E PAREREA TA:TU PREFERI SERVERUL FULL CU OAMENI DUBIOSI DECAT 10 BUNI SI CURATI(A MAI SPUS UNU TREABA ASTA) ASA CA FA CE VREI..DAR ALA DE MINE TOT NU SCAPA
Ultima editare efectuata de catre cris in Vin Mai 14, 2010 9:33 am, editata de 1 ori | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:32 am | |
| pufi vina e numai a ta daca aduni tot ce ai scris pe forumul asta faci un roman dar degeaba scrii daca folosesti cuvinte "sofisticate"(nu vreau sa ma iau de nimeni...dar asa este)pe care majoritatea nu le inteleg cand le explici cv fa-o pe romaneste te rog pt ca ti-ai dat si u seama ca vorbesti la pereti ai tot respectul meu pt cum vorbesti si gandesti dar cand vezi ca nu esti inteles nu mai are rost sa mai explici ZI-LE PE ROMANESTE cat despre voi 2 pana diseara daca nu va cereti scuze reciproc aveti remove si gata | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:39 am | |
| versule daca te-ar injura unu de mama si de tata ce ai face? atat te intreb...probabil i-ai da fuckoff si ai scapa de el...da eu ce sa-i fac? sa ma duc la severin dupa el si sa-l agat de un pom? da zauper nu stie ce mi-a zis asta mie..el stie decat sa faca teorii(corect e owner)da sa nu ma judece el daca nu ma cunoaste personal asa ca faceti ce vreti.....dar scuze lu ala NICIODATA | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:48 am | |
| Nu vorbesc, cocos, deloc sofisticat. De fapt incerc din rasputeri sa fiu cat de punctual se poate, de cele mai multe ori imi numerotez ideile ca sa fie totul clar. Nu o fac pe desteptul, in ciuda parerii multora, si nu am cine stie ce idei marete pe care sa nu le inteleaga.
Incerc insa, uneori, sa evit sa spun pe fata "tati, esti dus!" ... pentru ca am convingerea ca fiecare se poate evalua singur si in spatele a ceea ce posteaza / zice pe server fiecare ar in sinea lui dramul ala de constienta si constiinta care-i dicteaza ca a facut bine sau rau.
Si eu fac cacaturi uneori, si pe server si pe forum, si de putine ori recunosc pentru ca asa sunt eu mai plin de fumuri. Dar macar in sinea mea stiu ca am facut un cacat si ma abtin sa-l imprastii pe garduri.
Insa... incep sa cred ca unii nu doar disimuleaza ci pur si simplu sunt convinsi in sinea lor de tampeniile pe care le debiteaza. Ceea ce ma supara mai tare.
.... gata, am incheiat | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 9:52 am | |
| - cris a scris:
- versule daca te-ar injura unu de mama si de tata ce ai face?
atat te intreb...probabil i-ai da fuckoff si ai scapa de el...da eu ce sa-i fac? sa ma duc la severin dupa el si sa-l agat de un pom? da zauper nu stie ce mi-a zis asta mie..el stie decat sa faca teorii(corect e owner)da sa nu ma judece el daca nu ma cunoaste personal asa ca faceti ce vreti.....dar scuze lu ala NICIODATA cand mi-am deschis serverul si daca imi zicea unu date mai incolo ii dadeam ban...pe parcurs intrau idioti ma injurau...le ziceam "ok" indiferenta doare cel mai tare | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 10:02 am | |
| Daca as avea un banut pentru fiecare **** pe care a primit-o mama prin intermediul meu... as duce-o bine rau de tot!!! Uneori te mai temperezi.
Si alteori... avand in vedere ca tu il provoci... incerci sa intelegi notiunea de "consecinta".
Nu cred ca a intrat woddy vreodata pe server si in loc de "salut" a zis "cris ia ma da-te-n **** mea!". Dimpotriva, din ce am vazut eu a intrat pe server, a zis "salut" si i s-a raspuns "skull taci".
... | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 1:46 pm | |
| cate injuraturi a suportat cris din partea lui skull.......voi vreti k sv sa fite tot tmpu full..si sa fie lume....dar cu asemenea oameni{ca skull} nu poti face niciodata "o casa" buna;) | |
|
| |
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sal Vin Mai 14, 2010 2:23 pm | |
| Sorinele vrei sa iti ajunga nasu pana in pamant ...cris eu niciodata nu am intrat sa incep sa va injur...daca tu imi dai blind..kick etc...eu normal ca te injuram pt ca nu ma lasai sa joc si tu si sorinel... | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Vin Mai 14, 2010 2:27 pm | |
| sa ne intelegem: skull nu o sa primeasca remove doar pentru ca asa ti s-a nazarit tie si/sau lui cris. Isi face ok treaba ca admin, tine redirecte, nu am nici un motiv in afara de niste frustrari personale sa-i iau vreo masura impotriva lui.
In contextul asta solutia ta este: a) intretinem scandalul? b) va linistiti? | |
|
| |
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sall Vin Mai 14, 2010 6:40 pm | |
| Eu m-as linisti voi ce ziceti ?? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Sam Mai 15, 2010 7:07 am | |
| ati inteles gresit am zis yo sa-i dai remove sau sa-l dai afara de pe server? oricum are ip dinamic..bla,bla,bla da sa ma lase in pace ,e treaba lui ce face,cu cine se pupa ,pe mine sa ma igg atata tot | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie cris! Sam Mai 15, 2010 8:10 am | |
| deci ne-am inteles! De acum incolo va ignorati unul pe altul si nu mai avem probleme. Care incepe primul cu vorbe la adresa celuilalt, are primul remove. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie cris! | |
| |
|
| |
| Reclamatie cris! | |
|