| O mica problema | |
|
+7excellence dLS^ LeVi'S iTR__ vecinuz0r rIcO kiddo 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: O mica problema Mar Iun 29, 2010 12:32 pm | |
| Am observat ca unii admini...defapt TOTI adminii il lasa pe R.B pe server.Care e treaba cu tipul asta?Va lins in cur pana va facut luna sau ce?Eu tot nu inteleg ce cauta pe server din moment ce Zauper si Vers au zis clar "NU!".
Voi asteptati si o aprobare de la presedinte sau ce?
Am observat ca sunt cam singurul care ii tot da ban si timeout,iar cand sunt cu alt nick si rog pe cnv sa il baneze mi-se raspunde cu intrebarea "de ce?"(asta in cazurile bune) sau nu mi-se raspunde deloc.
Cei care vor sa se alature acestei cauze nobile lasati aici un Reply cu : Nick pe server: Cat de lins in cur ai fost de R.B: Mai vrei sa fii lins in cur de R.B?: Mentiune(daca ai cv de adaugat):
Si app,sper sa nu prind vreun admin care sa ii ia apararea,ca discutam altfel . | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 12:45 pm | |
| Nu l'am cunoscut niciodata pe R.B si nujtu care e treba cu el. Am auzit doar ca nu are voie pe sv dar eu nu l'am vazut Daca il prind pe sv nu'l las sa stea :P:D | |
|
| |
vecinuz0r Junior Member
Numarul mesajelor : 263 Data de inscriere : 04/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Piatra Neamţ
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 1:03 pm | |
| Cred ca ar trebui sa se faca o sectiune pentru acesti jucatori ,pe care sa nu-i lasam pe server, sau macar un new topic. | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 1:09 pm | |
| de cati ani ma tot rog de tovarasu Andrei si Nicolae(GUta) pentru postul cu persoanele interzise | |
|
| |
LeVi'S Junior Member
Numarul mesajelor : 251 Data de inscriere : 15/05/2010 Varsta : 29 Localizare : made in romania
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 1:31 pm | |
| | |
|
| |
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 1:40 pm | |
| nu rby. e de treaba iar [O.2]RB e cel care vorbesc ei. | |
|
| |
LeVi'S Junior Member
Numarul mesajelor : 251 Data de inscriere : 15/05/2010 Varsta : 29 Localizare : made in romania
| Subiect: Re: O mica problema Mar Iun 29, 2010 2:09 pm | |
| stiu de R.B da credeam ca rby e R.B pentru ca seamana numele R.B rby | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 6:46 am | |
| Eu il astept inca pe sorinel sa-mi zica daca e de acord cu propunerea mea: daca il lasam pe RB pe server si il prindem cu cod - ban amandoi + remove sorinel.
Un da/nu ar fi ok.
In rest ... povestea cu RB e simpla: eu unul sunt 100% ca a jucat cu cod pe server. Vers are si el banuielile lui. Restul.... puteti crede si altceva, dar pana se decide altceva va rog respectati decizia luata! | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 8:36 am | |
| Din cati admini sunt ,vad ca doar cativa sau deranjat sa raspunda topicului. Va plateste?Va are mama ostatica?Eu nu reusesc sa inteleg dc il lasat pe srv?
| |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 8:41 am | |
| Eu nu stiam de antecedentele lui, da' i-am dat ieri ban cand l-am vazut | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 8:46 am | |
| pai are ip dinamic joaca de la sala cu tovarasu lui o2+f50 parca asa il cheama | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 8:56 am | |
| are si n-are ip dinamic. Da, joaca de la sala... deci daca-i dai ban nu are cum sa deconecteze/reconecteze toata sala ca sa intre la loc. deci... macar pe ziua respectiva l-ai scos. D-aia cel mai bien dati si voi banuri de 1800 de minute in cazul asta. | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 8:56 am | |
| ma sincer iati facut voi poze si a iesti cu cod?? aveti dovada k a jucat cu cod? nu lati prins pana acuma , doar presupuneti k joaka cu cod....asa k nu vad de ce sa nu joace? Sunt alti care au jucat cu cod muult timp.. si au ajuns sa aiba si admin >>de aia nu ati ami zis nimik iati lasat in pace:) | |
|
| |
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 9:02 am | |
| sorine: 1. da sau nu, esti de acord cu propunerea mea? 2. da, l-am vazut cu cod pe server, si nu cu d-astea "nedetectabile" ci cu aim d-ala nesimtit de tragea un glonti si mureau 4 de jur imprejur. Nu recent, mai demult. 3. stiu cum joaca FARA cod ... nu joaca rau ... dar nu joaca bine. 4. nu cu poze sau altea alea... dar i-am detectat Leis (asta ceva mai recent) Deci... ramanem la 1: da sau nu? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 9:13 am | |
| Timeout nu merge...intra imediat.Si daca dam ban 1800 de minute,ne sare capcaunul in cap . | |
|
| |
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 9:28 am | |
| In cazul lui specific puteti da 1800 de minute. Nu in alte cazuri. Dar in cazul asta citeste mai sus si considera ca v-am dat eu voie. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 11:08 am | |
| - ^^SoRyN3L^^ a scris:
- ma sincer iati facut voi poze si a iesti cu cod?? aveti dovada k a jucat cu cod? nu lati prins pana acuma , doar presupuneti k joaka cu cod....asa k nu vad de ce sa nu joace?
Sunt alti care au jucat cu cod muult timp.. si au ajuns sa aiba si admin >>de aia nu ati ami zis nimik iati lasat in pace:) aia altii de care spui tu nu si-au permis sa imi ceara mie cod | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: O mica problema Mier Iun 30, 2010 11:35 am | |
| la RB mi-am dat seama ca are cod pe de_dust cand avea un BULAN prea suspect, nici nu aparea omul ca el avea tinta la cativa cm de ei, si scuza-ma sa auzi de la distanta aia? sau pe romania2 cand se baga in "tubul" ala mergand cu tinta ampulea si inainte sa iasa inamicul de dupa colt el punea tinta in dreptul aluia si il astepta, alt caz: cand se vedeau bucati de oameni ex: mana, arma, picioarele, poola etc se facea ca nu-i vede sa nu creeze suspiciuni... si sunt destule faze de wall clar In concluzie RB wall dovedit clinic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mica problema | |
| |
|
| |
| O mica problema | |
|