Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O mica problema

In jos 
+7
excellence
dLS^
LeVi'S
iTR__
vecinuz0r
rIcO
kiddo
11 participanți
AutorMesaj
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

O mica problema Empty
MesajSubiect: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 12:32 pm

Am observat ca unii admini...defapt TOTI adminii il lasa pe R.B pe server.Care e treaba cu tipul asta?Va lins in cur pana va facut luna sau ce?Eu tot nu inteleg ce cauta pe server din moment ce Zauper si Vers au zis clar "NU!".

Voi asteptati si o aprobare de la presedinte sau ce?

Am observat ca sunt cam singurul care ii tot da ban si timeout,iar cand sunt cu alt nick si rog pe cnv sa il baneze mi-se raspunde cu intrebarea "de ce?"(asta in cazurile bune) sau nu mi-se raspunde deloc.

Cei care vor sa se alature acestei cauze nobile lasati aici un Reply cu :
Nick pe server:
Cat de lins in cur ai fost de R.B:
Mai vrei sa fii lins in cur de R.B?:
Mentiune(daca ai cv de adaugat):

Si app,sper sa nu prind vreun admin care sa ii ia apararea,ca discutam altfel .
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 12:45 pm

Nu l'am cunoscut niciodata pe R.B si nujtu care e treba cu el. Am auzit doar ca nu are voie pe sv dar eu nu l'am vazut
Daca il prind pe sv nu'l las sa stea :P:D
Sus In jos
vecinuz0r
Junior Member
vecinuz0r

Numarul mesajelor : 263
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Piatra Neamţ

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 1:03 pm

Cred ca ar trebui sa se faca o sectiune pentru acesti jucatori ,pe care sa nu-i lasam pe server, sau macar un new topic.
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Localizare : Orasul Vanju-Mare

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 1:09 pm

de cati ani ma tot rog de tovarasu Andrei si Nicolae(GUta) pentru postul cu persoanele interzise O mica problema 424692
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 29
Localizare : made in romania

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 1:31 pm

rby e R.B?
Sus In jos
dLS^
Junior Member

Numarul mesajelor : 343
Data de inscriere : 08/04/2010
Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 1:40 pm

nu rby. e de treaba iar [O.2]RB e cel care vorbesc ei.
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 29
Localizare : made in romania

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMar Iun 29, 2010 2:09 pm

stiu de R.B da credeam ca rby e R.B pentru ca seamana numele R.B rby
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 6:46 am

Eu il astept inca pe sorinel sa-mi zica daca e de acord cu propunerea mea:
daca il lasam pe RB pe server si il prindem cu cod - ban amandoi + remove sorinel.

Un da/nu ar fi ok.

In rest ... povestea cu RB e simpla: eu unul sunt 100% ca a jucat cu cod pe server. Vers are si el banuielile lui.
Restul.... puteti crede si altceva, dar pana se decide altceva va rog respectati decizia luata!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 8:36 am

Din cati admini sunt ,vad ca doar cativa sau deranjat sa raspunda topicului.
Va plateste?Va are mama ostatica?Eu nu reusesc sa inteleg dc il lasat pe srv?
Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 8:41 am

Eu nu stiam de antecedentele lui, da' i-am dat ieri ban cand l-am vazut O mica problema 656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 8:46 am

pai are ip dinamic
joaca de la sala cu tovarasu lui o2+f50 parca asa il cheama
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 8:56 am

are si n-are ip dinamic.
Da, joaca de la sala... deci daca-i dai ban nu are cum sa deconecteze/reconecteze toata sala ca sa intre la loc. O mica problema 656595
deci... macar pe ziua respectiva l-ai scos. D-aia cel mai bien dati si voi banuri de 1800 de minute in cazul asta.
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Localizare : Drobeta Turnu Severin

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 8:56 am

ma sincer iati facut voi poze si a iesti cu cod?? aveti dovada k a jucat cu cod? nu lati prins pana acuma , doar presupuneti k joaka cu cod....asa k nu vad de ce sa nu joace?
Sunt alti care au jucat cu cod muult timp.. si au ajuns sa aiba si admin >>de aia nu ati ami zis nimik iati lasat in pace:)
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 9:02 am

sorine:

1. da sau nu, esti de acord cu propunerea mea?
2. da, l-am vazut cu cod pe server, si nu cu d-astea "nedetectabile" ci cu aim d-ala nesimtit de tragea un glonti si mureau 4 de jur imprejur. Nu recent, mai demult.
3. stiu cum joaca FARA cod ... nu joaca rau ... dar nu joaca bine.
4. nu cu poze sau altea alea... dar i-am detectat Leis O mica problema 656595 (asta ceva mai recent)

Deci...

ramanem la 1: da sau nu?
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 9:13 am

Timeout nu merge...intra imediat.Si daca dam ban 1800 de minute,ne sare capcaunul in cap .
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 9:28 am

In cazul lui specific puteti da 1800 de minute. Nu in alte cazuri. Dar in cazul asta citeste mai sus si considera ca v-am dat eu voie.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 11:08 am

^^SoRyN3L^^ a scris:
ma sincer iati facut voi poze si a iesti cu cod?? aveti dovada k a jucat cu cod? nu lati prins pana acuma , doar presupuneti k joaka cu cod....asa k nu vad de ce sa nu joace?
Sunt alti care au jucat cu cod muult timp.. si au ajuns sa aiba si admin >>de aia nu ati ami zis nimik iati lasat in pace:)
aia altii de care spui tu nu si-au permis sa imi ceara mie cod O mica problema 656595
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Localizare : Orasul Vanju-Mare

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema EmptyMier Iun 30, 2010 11:35 am

la RB mi-am dat seama ca are cod pe de_dust O mica problema 656595 cand avea un BULAN prea suspect, nici nu aparea omul ca el avea tinta la cativa cm de ei, si scuza-ma sa auzi de la distanta aia? O mica problema 51481 sau pe romania2 cand se baga in "tubul" ala mergand cu tinta ampulea si inainte sa iasa inamicul de dupa colt el punea tinta in dreptul aluia si il astepta, alt caz: cand se vedeau bucati de oameni ex: mana, arma, picioarele, poola etc se facea ca nu-i vede sa nu creeze suspiciuni... si sunt destule faze de wall clar O mica problema 656595 In concluzie RB wall dovedit clinic O mica problema 639805

Sus In jos
Continut sponsorizat

O mica problema Empty
MesajSubiect: Re: O mica problema   O mica problema Empty

Sus In jos

O mica problema
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» o mica problema
» O mica problema
»  O mica problema
» O mica parere !!!
» O mica nelamurire!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente