| !gaL vrea admin :D daca se poate :D | |
|
+16amly AdYtza jun1or Godric NIMO asdf_____ GoL@N Freel 01 mrs Pitt Bull Itachi. florin_eroul VaD_SuNeTe hEdoR baNn IgaL 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
IgaL Newbie
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 15/01/2011 Varsta : 34 Localizare : teleorman
| Subiect: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 8:21 am | |
| Nick-ul cu care jucati pe server (doar 1 singur nume, nu 5): !gaL ID de Mess: mar_mzq@yahoo.comID steam(obligatoriu): in cateva zile o sa mi iau si steam joc bine si [ Game ] Varsta:20 De cat timp jucati pe servar : 50 Ce grad de admin doriti: helper Sunteti dispusi sa tineti redirect-uri(minim 250): da Credeti ca indepliniti toate conditiile pentru admin: da | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 8:50 am | |
| Steam + Pro | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 10:01 am | |
| pro ca esti v. lu bossu :)) | |
|
| |
VaD_SuNeTe Newbie
Numarul mesajelor : 73 Data de inscriere : 03/01/2011 Varsta : 28 Localizare : se stiee!!:))
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 10:32 am | |
| Pro | |
|
| |
florin_eroul Senior Member
Numarul mesajelor : 664 Data de inscriere : 06/01/2010 Varsta : 29 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 10:38 am | |
| | |
|
| |
Itachi. Newbie
Numarul mesajelor : 48 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 37 Localizare : B
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 11:20 am | |
| pro de la mn chiar daca nu se ia in considerare ca n`am admin | |
|
| |
Pitt Bull Newbie
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 31 Localizare : teleorman
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 11:32 am | |
| | |
|
| |
mrs Newbie
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 20/07/2010 Varsta : 37 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 11:50 am | |
| | |
|
| |
Freel 01 Newbie
Numarul mesajelor : 91 Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 33 Localizare : Harsova
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 12:40 pm | |
| | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 1:31 pm | |
| pro | |
|
| |
asdf_____ Newbie
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 39 Localizare : in inima unei gagici :x
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Sam Ian 15, 2011 3:16 pm | |
| | |
|
| |
NIMO Newbie
Numarul mesajelor : 16 Data de inscriere : 28/12/2010 Varsta : 46 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 12:55 pm | |
| Contra.
Oricum junior, igal si maru nu au ce sa faca ei cu adminul pe acest servar. In primul rand ei nu stiu cum, cand si la ce se-l foloseasca. Ca de exemplu Maru a avut admin (de cateva ori facut) dar la un moment dat a spus ca-l doare in ...... si ca nu-i trebuie lui admin..... | |
|
| |
Itachi. Newbie
Numarul mesajelor : 48 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 37 Localizare : B
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 5:39 pm | |
| Tu oricum ai ceva cu mn , ca adminu ultima oara mi lai scos pt 2 amarate de unban-uri... intelegi tu? si pt chestia asta nu se ia adminul de tot se SUSPENDA dn-u NIMO. Sper sa se intoarca cL .... si sa faca treaba sa mearga cel putin ca inainte ;) nu sa sufere nimo cand se imbata la toti juktori si sa dea spank ca asa vrea pl lui. Nu uita ca nu TU SINGUR ai ridicat sv asta!
| |
|
| |
Godric Newbie
Numarul mesajelor : 95 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 31 Localizare : braila
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 5:47 pm | |
| Credeti sau nu am stranutat cand am citit ce a zis maru.... | |
|
| |
Itachi. Newbie
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 6:27 pm | |
| asta e adevaru frate pt ca junior a plecat, luci de la 3 joaca o data pe sap,hedor,macke,belcii si alti juktori buni care nu prea mai intra pe sv... si nu cred ca au plecat din cauza mea...in fine daca el asa are grija de sv in scurt timp o sa plecam cu toti ! | |
|
| |
jun1or Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 30 Localizare : bucuresti :)
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 6:31 pm | |
| marule dati 2 palme :))) tu mai adus pe srv asta (la fel si pt macke hedor si etc se stiu ei) eu am plecat din cauza lui nimo ....lafel si restu
p.s replica lui nimo : navem nevoie de voi avem playeri buni
CARE SUNT AIA ??? | |
|
| |
AdYtza Junior Member
Numarul mesajelor : 306 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Braila
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 6:44 pm | |
| on:pro! si de la adytza off:cata dreptate pe baietii astia respect | |
|
| |
NIMO Newbie
Numarul mesajelor : 16 Data de inscriere : 28/12/2010 Varsta : 46 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 7:57 pm | |
|
FRATILOR SUNTETI LIBERI SA PLECATI !!!!
Nu va obliga nimeni sa jucati aici. Intra cine vrea si sta cat vrea !!!! Si daca e sa o luam asa, Maru nu a tinut niciodata redirecte dar a avut admin. Sunt oameni pe servar care tin si au tinut redirecte chiar daca nu au si nu au avut admin. Nu mai spun ca unii dintre voi care nu prea se baga in seama cu creierul intra beti pe servar si creaza atmosfera. Au fost unii dintre voi care au intrat codati, au injurat si au creat atmosfera pe servar ascunzandu-se dupa alte nick-uri.
Marule o sa te rog sa spui de cate ori ti-a fost scos adminul si de cate ori ti-a fost facut inapoi ??? De cate ori am incercat sa stau de vorba cu tine si sa-ti spun ca nimeni nu are nimic cu tine, doar ca trebuie sa te comporti civilizat. Adminul nu l-ai avut ca sa scoti ban-urile pe care unii admini le-au dat muncind pentru acest servar. Daca vroiai sa scoti un ban trebuia in cel mai rau caz sa te consulti cu restul adminilor sau sa pui o intrebare pe forum care este motivul pentru care cei doi au luat ban !!! Nu sa le scoti tu pentru ca asa ai decis tu. Nici tie nu cred ca ti-ar conveni ca tu sa muncesti sa cureti servarul de codati sa intru eu si sa-i aduc inapoi. Nu e frumos.
Ai spus ca ti-am scos adminul pentru ca as fi fost eu beat :)))) Daca eram beat nu-ti scoteam adminul, ba din contra aveai toate sansele sa ti-l maresc. Oricum vreau sa stii ca de fel eu nu prea beau si am bautura in casa sa imbat 40 ca tine.
RESPECTATI PE CEI DE LANGA VOI SI VETI PRIMI SI VOI LA RANDUL VOSTRU RESPECT !!!
| |
|
| |
Itachi. Newbie
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 8:18 pm | |
| Eu atat mai zic dupa care inchei si sper sa ma indepartez usor usor de sv... NU ITI BATE JOC DE NOI ! Deci eu am avut admin pt ca : -am respectat pe toata lumea chiar daca am avut gura cam mare -joc bn -am sute de ore jukte aici - am populat sv FARA REDIRECTE cu peste 20 de persoane (iti zic toti oamenii care ii cunosc personal nu doar virtual , prieteni de ai mei care joaca cs pe sv TAU. -am experieta mai mare ca tine si o pot demonstra !
Asa ca nu ma compara pe mn cu tine care nu ai adus nici un om si tii zilnic mii de redirecte si DEGEABA PT Ca din redirecte intra doar codati sau incepatori care cauta si eila internet un sv cu awp_india intelegi tu? Daca tie ti se pare normal ca eu sa aduc oameni pe sv si tu sa iti bati joc de ei si sa nu fiu nici apreciat pt asta e problema ta. Te`ai vazut cu sacii in carutza si nu mai ai nevoie de noi GATA, suntem liberi sa plecam... k acum seara ai oameni pe sv... inainte? AVEAI?
| |
|
| |
IgaL Newbie
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 15/01/2011 Varsta : 34 Localizare : teleorman
| Subiect: Pro . Dum Ian 16, 2011 8:32 pm | |
| PRO . NIMO vad ca lumea face scandal oare de ce ? eu nuSTiu ..:( :-S totusi imi pare rau ca sunt refuzat cu Cererea dar asta e . urat e ca ma bagi in oaLa cu apa fiarta ca si cei lanti 2 Gameri :| Lasama sa INcerC asta iTi ceR : NIMO , PMC , NAC , si care mai raspundeti de servar :) .:D ca e rau ca sa rariT servaru si ...... sper sa nu se mai rareasca :( ai sa uitam de suparare si sa facem o echipa [ PRO ] sa fie servaru PRO-Addicted fuLL . . uiTaTi cearta si Go GO go GO go | |
|
| |
NIMO Newbie
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 8:53 pm | |
| Marule, Nimeni nu te-a jignit si nimeni nu cred ca si-a batut joc de tine !!! Tu singur ti-ai batut joc de tine prin ce ai facut de-a lungul timpului pe acest servar. Ai jucat si joci pe servar si nu cred ca-ti zice cineva ceva. Ai fost si esti respectat in continuare ca orice alt gamer. Tu oricum nu ai inteles inca ca nu are nimeni nimic cu tine !!! Tin sa te anunt ca in momentul in care ti-am facut admin am fost intrebat de anumite persoane daca tii redirecte si le-am spus ca tin eu si pentru tine. Raspunsul tau legat de redirecte e destul de jignitor pentru cei care tin(sunt cativa) Oricum nu fac comparatii intre mine si tine pentru ca fiind o diferenta destul de mare intre varsta mea si a ta e normal sa gandim diferit. In timp o sa te maturizezi si o sa gandesti si tu altfel.... (sper sa nu gandesti ca mine) Am respect pentru oricine stie sa fie om. | |
|
| |
Itachi. Newbie
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 9:02 pm | |
| atunci fi om si recunoaste ca nu am fost pana in clipa de fata doar un player al sv-lui PRO.
| |
|
| |
NIMO Newbie
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Dum Ian 16, 2011 9:20 pm | |
| Maru,
Recunosc. Ai fost un ''GOOD'' :))))
Toti suntem playeri(indiferent ca avem sau nu admin) | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Lun Ian 17, 2011 7:01 am | |
| Ba al dreacu marule de incepator ca si eu sunt inceptaor :)))) daca nu e india , no chance , [ sansa] , nu intru
| |
|
| |
amly Junior Member
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 13/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D Lun Ian 17, 2011 8:30 am | |
| Pro iar cearta....dar nu puteti si voi sa va intelegeti ma?....mai lasati unul de la altul si se rezolva | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D | |
| |
|
| |
| !gaL vrea admin :D daca se poate :D | |
|