Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

!gaL vrea admin :D daca se poate :D

In jos 
+16
amly
AdYtza
jun1or
Godric
NIMO
asdf_____
GoL@N
Freel 01
mrs
Pitt Bull
Itachi.
florin_eroul
VaD_SuNeTe
hEdoR
baNn
IgaL
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Freel 01
Newbie
Freel 01

Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 09/05/2010
Varsta : 33
Localizare : Harsova

!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 10:09 am

Itachi. a scris:
asta e adevaru frate pt ca junior a plecat, luci de la 3 joaca o data pe sap,hedor,macke,belcii si alti juktori buni care nu prea mai intra pe sv...
si nu cred ca au plecat din cauza mea...in fine daca el asa are grija de sv in scurt timp o sa plecam cu toti !

aici dau mare dreptate lu maru...

serverul era mult mai sus decat e acum ...daca eram si noi respectati si nu ni se mai scotea adminele saptamana de saptamana....
de exemplu aia care intra mai rar au de castigat...iar aia care sunt mereu pe server...si au grija sa nu intre codatii aia cad de prosti de fiecare data...:|
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

Numarul mesajelor : 945
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 31
Localizare : In your dreams!

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 10:21 am

Nici nu mai am cuvinte cand am vazut ce sa discutat aici...daca ati ajuns sa dati admine si mariri aiurea ... iti dai seama ... Daca maru nu ia admin ca a gresit de cateva ori ... !gal de ce nu isi ia admin . daca tine redirecte? . acum daca el este varasu , inseamna ca nu trebuie sa ia admin ... Nush faceti ce vreti,Nu sunt eu in masura sa decid .. dar nici eu nu o sa mai rezist mult pe server in conditiile astea !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 44142 Salut !
Sus In jos
Godric
Newbie
Godric

Numarul mesajelor : 95
Data de inscriere : 18/03/2010
Localizare : braila

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 12:20 pm

Bann eu de ieri nu am rezistat;)
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 12:45 pm

eu am plecat ! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 44142
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 10/06/2010
Varsta : 30
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 12:55 pm

mult adevar spune maru asta eu nu inteleg un lucru aici o sa se supere nimo (iarasi :))) ) dc nu ne certam cu pmc miki tino din contra pe ei ii respectam f mult ( si pmc mia scos adminu si tino la fel dar nu sa ajuns la asta )
admin fara red nu se paote dar la activitatea pe forum teai uitat la orele pe server ...sunt uni care tin 500000 de red nu au trb cu cs grad admin mare dar fara ore ... nik ...conteaza si astea.

marule dc sa aduci 20 de playeri buni care sa joace 8/24 12/24 si sa ramana pe server cand poti sa aduci 50 de booti care se misca in sageti si joaca 10 min cat timp e snow india .... !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 449547
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 1:34 pm

Probabil NIMO a vrut sa faca liniste pe server . dar daca faci liniste . Pot exista si niste riscuri ! Ex: Sa plece toti playeri care ia adus Maru .
Poate ca pe alti i-ar durea undeva ca nu mai intra maru . hedor . luci . jun1or . golan . belci . bann . macke Etc [se stiu ei] Dar sa nu uitam . chiar daca maru cand a avut admin si nu a tinut redirecte . el ne-a adus pe serverul asta . Daca nu era maru . multi dintre noi . nici nu am fi stiut de serverul asta ... Cum a spus si Jun1or . Preferati 50 de buti care joaca din sageti . Sau 20 care stiu cei ala Cs si prefera sa ramana incontinuare pe server ?
Pacat . Unii se chinuie sa ridice serverul . Alti ii doare undeva de el ! Carefull ! gL !

[Din momentul asta . Vreau Remove Admin. Fara intrebari de genul . De ce ? Motivul ? Chestii. Punct ]

Sunt multi jucatori adusi de Maru care au plecat din cauza lui Nimo [sa nu se inteleaga gresit . ca as avea ceva cu tine NIMO. din contra te respect . pentru ca ai o varsta] [fiind cei 7 ani de acasa. Pentru ca eu cred ca ii avem amandoi]
Tin sa ii salut cu mare drag pe pMc . miki . tino si cL ! Aveti grija de server ! Salut !
Sus In jos
Miruna
Newbie
Miruna

Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 08/03/2010
Localizare : Los Angeles

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 1:58 pm

!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 522368 sa destindem atmosfera...va place my new look? !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 493466 cine va ramane pe server o sa pun si o poza de la plaja! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 1:59 pm

Miruna a scris:
!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 522368 sa destindem atmosfera...va place my new look? !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 493466 cine va ramane pe server o sa pun si o poza de la plaja! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805

Va vrajeste Miruna !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805 Ati incurcat-o !
Sus In jos
jun1or
Newbie
jun1or

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 10/06/2010
Localizare : bucuresti :)

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 2:42 pm

miru: vai vai :)) erai o doctorita blonda aku ce sa mai credem cand dai hs ?:)) ( nice)
bann: bn zis ban

totusi se vede munca lui bann pe forum si nu mai zic de site uitativa cate mesaje scrise are ... incredibil ( si eu nu cred ca e genul de copil sa se joace la spam pt posturi ) si nu e singurul
Sus In jos
Kurtos
Junior Member
Kurtos

Numarul mesajelor : 256
Data de inscriere : 29/08/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 5:57 pm

Miruna a scris:

Tu esti aceea parca erai blonda acu esti castanie !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 528521
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 6:41 pm

Kurtos a scris:
Miruna a scris:

Tu esti aceea parca erai blonda acu esti castanie !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 528521

Daca a spus Your new look !
Sus In jos
mrs
Newbie
mrs

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 20/07/2010
Varsta : 37
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 6:42 pm

doamne miru =)) esti criminala , ce stie ea sa descreteasca fruntzi :)) :* aaa si inca ceva ..daca pui o poza de la plaja ..sigur nu e cu noul look :))) da nu e rau nici cel vechi :P
Sus In jos
NIMO
Newbie

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 46
Localizare : BUCURESTI

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 6:51 pm

SERVARUL NU A INCEPUT SI NICI NU SE VA TERMINA CU VOI !!!!
VA SALUT SI VA UREZ MULT SUCCES !!!
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 6:56 pm

NIMO a scris:

Multumim la fel ! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 656595
Sus In jos
amly
Junior Member
amly

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 7:05 pm

Miruna a scris:

Frumoasa !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 326305
Sus In jos
Pitt Bull
Newbie
Pitt Bull

Numarul mesajelor : 35
Data de inscriere : 03/10/2010
Localizare : teleorman

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 8:00 pm

va place rau cearta asta X(X(X(X miru vrea sa faca atmosfera si voi o tineti cu cearta:) scz:(
Sus In jos
GoL@N
Junior Member
GoL@N

Numarul mesajelor : 281
Data de inscriere : 02/05/2010
Varsta : 48
Localizare : Pe pamant!

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyLun Ian 17, 2011 8:16 pm

NIMO a scris:

\

Multumesc Frumos ! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 584723
Sus In jos
hEdoR
Newbie
hEdoR

Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 04/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti;X

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 6:03 am

Mie nu-mi place , miru. E pe modelul ; hai la o bere. daca aveai si o pereche de casti , Robocop iti spuneam.

Foarte adevarat ce a scris bann in legatura cu maru.
Sus In jos
Freel 01
Newbie
Freel 01

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 7:58 am

trebuie cineva "priceput" sa se ocupe tot timpul de server...sa nu se mai ajunga in situatii dastea...s-au dus prea multi admini buni...si cam toti din acelasi motiv..:|

deja se simte pe server...:|
Sus In jos
Freel 01
Newbie
Freel 01

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 8:06 am

Nimo incerci sa faci pe duru ....dar duci serverul mult in jos...anumite persoane de pe aici...chiar au facut eforturi mari ptr a duce serverul sus...si acum iar va bantui fantomele pe PRO...:|

golan, bann, maru ...cati admini trebuie sa se mai duca sa intelegi ca tu nu esti bun ca owner? nu caut cearta doar vreau sa te fac sa intelegi ca ceea ce faci nu faci bne ...
Sus In jos
Freel 01
Newbie
Freel 01

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 8:06 am

Miruna a scris:

miru>:D< esti o bomboana :X
Sus In jos
mrs
Newbie
mrs

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 20/07/2010
Varsta : 37
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 8:29 am

Freel 01 a scris:
Miruna a scris:

Care trebuie supta :))
Sus In jos
baNn
Designer
baNn

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 9:29 am

mrs a scris:
Freel 01 a scris:
Miruna a scris:

Care trebuie supta :))

!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 493466 Aveti grija cu miru . ca va bate miki ! !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 639805
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 1:03 pm

Da se poate sa se dea Close la acest topic?? si sa incepeti altu la Discutii libere?? cred ca e de ajuns aici...:)
Sus In jos
NIMO
Newbie

Numarul mesajelor : 16
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 46
Localizare : BUCURESTI

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 EmptyMar Ian 18, 2011 1:10 pm

Baieti,

Vreau sa va multumesc pentru sprijinul dat pana in momentul de fata, sa va urez succes pe toate planurile si nu in ultimul rand VA ROG FRUMOS SA INCETATI sa mai criticati pe unul si pe altul !!!!

Cine vrea sa ramana pe servar poate sa ramana, cine nu, e liber sa mearga unde vrea el !!!

VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 2 Empty

Sus In jos

!gaL vrea admin :D daca se poate :D
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Salut as vrea si eu un avatar daca se poate :D:)
» GoL@N vrea admin:D
» FhN^--VREA ADMIN:X
» admin si C daCA ??
» cerere admin si C daCA ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente