Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

!gaL vrea admin :D daca se poate :D

In jos 
+16
amly
AdYtza
jun1or
Godric
NIMO
asdf_____
GoL@N
Freel 01
mrs
Pitt Bull
Itachi.
florin_eroul
VaD_SuNeTe
hEdoR
baNn
IgaL
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: !gaL vrea admin :D daca se poate :D    !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 EmptyMar Ian 18, 2011 10:05 pm

Se pare ca vati facut bisericute , e probl voastra cum va zis su Nimo cine vrea sa ramana e bne venit cine nu cu parere de rau ne despartim . Amatoriilor va rog sa aveti un limbaj decent pe forum ! App de cine zice pe aici ca nush cati playeri a adus X nush cati Y , cnd ati luat admine vam zis ceva celor care le.am dat eu redirectele sunt obligatori nush acum dc comentati pe tema asta , cat despre faptul ca vati certat cu Nimo e pb voastra , daca ati stii sa vb si nu ati mai fii zmei nu ati avea de ce sa va certati !!! Vam salutat ...!!!

!gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947 !gaL vrea admin :D daca se poate :D  - Pagina 3 471947
Sus In jos

!gaL vrea admin :D daca se poate :D
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Salut as vrea si eu un avatar daca se poate :D:)
» GoL@N vrea admin:D
» FhN^--VREA ADMIN:X
» admin si C daCA ??
» cerere admin si C daCA ??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente