| Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" | |
|
+4^^SoRyN3L^^ maKay versusu excellence 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 1:53 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 2:36 pm | |
| haide ma zauper k am gresit.....acm sti cum se zice greseala recunoscuta e pe jumatate iertata |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 2:45 pm | |
| dai unban versusu ...stii ca si eu am jucat codat dar nu am mai jucat...merita iertat. |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 3:21 pm | |
| - johndvb a scris:
- haide ma zauper k am gresit.....acm sti cum se zice greseala recunoscuta e pe jumatate iertata
pai si ce facem cu cealalta jumate? :)) vorbesc cu versusu, chiar nu am timp acum (sorry) si ne decidem. Ti-am zis, eu as putea aduce argumente si pro si contra. Pe de alta parte in continuare nu as vrea sa iau aceasta decizie, cel putin nu singur. Mai ales avand in vedere opiniile exprimate aici si de alti admini. Deci dragi alti admini... credeti in izbavire? Dam a doua sansa? :) P.S. daca ajuta cu ceva eu unul il cred ca nu a mai avut coduri pena acum... omu' mergea ca X-men cu ochii in pereti :) | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 3:56 pm | |
| Zauper asa o sa facem la toata lumea care va fi prinsa cu cheaturi?iertam pt ca are ore si e jucator fidel?o sa fie si alti asa zisi "jucatori fideli"care vor juca cu cheaturi si vor citi si vor baga "pe ala dc l'ai iertat si pe mn nu".O sa iasa o harababura :). In plus daca m'ati prinde pe mn cu cheaturi ,sau pe orice alt admin "fidel" a'ti face la fel? :) Ati iertat deja un caz de genul acesta ar fi bn unu sa ramana,altfel lumea se invata..."le dai un deget iti iau toata mana" ;) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 4:03 pm | |
| kiddo cine merita este iertat cine nu pa | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 4:07 pm | |
| acm zici k iti e mila k plm acm te schimbi |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 4:11 pm | |
| Imi este mila ca m'am pus in situatia ta...si stii ceva?...e urat de tot! Pe de alta parte,nu mai putem avea incredere in tn...daca ar fi sa o luam dupa mila...s'ar da banuri "permanente" de 5 minute ;) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mar Noi 17, 2009 4:28 pm | |
| ba baieti rasp cu da sau nu daca sunteti deacord cu unban multzumesc:D |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 8:43 am | |
| Stii cum era normal john?sa fi recunoscut de la inceput k aveai cod..adica sa-i fi dat pozele si sa.ti fi cerut scuze.. Dar tu intai ai stricat totul si dupa aia vrei sa repari.. Eu iti dau o sansa si sunt deacord sa-ti scoata banul..;) |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 9:32 am | |
| stiti care e problema? daca ii dati unban lui john trebuie si lui neamtzu.corect? | |
|
| |
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 9:35 am | |
| nu e acelasi lucru sunt 2 cazuri diferite john a jucat cu cod si isi cere scuze...merita iertat o data neamtzu e nesimtit....zice la admin "sa vad ce mai faci la silent aim" dar asta putem trece cu vederea si la neamtzu mai e o problema cu motoreta ala care joaca cu numele lui | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 11:30 am | |
| E nasoală problemă..mă pun în postura lui...Cum şi el a zis, "Greşeala recunoscută,e pe jumatate iertată" aşa că...lasă-te de "Jmecherii" şi joacă Counter,ca un adevărat steam-ăr!
Spor la joc :P | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 12:05 pm | |
| | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 1:00 pm | |
| Ok atunci. cat timp si restul adminilor (majoritatea) sunt de acord o vom numi "o exceptie" si scoatem banul. lasa un ip aici te rog
(si nu uita ca a doua sansa = ultima) | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 1:45 pm | |
| nu mie se pare corect......neamtzu nu a facut nimika si ramane cu ban ...si asta kre lam prins cu cod e iertat??? | |
|
| |
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 1:47 pm | |
| sorine eu nu am nevoie de clovni pe server auzi "sa vad ce mai faci la silent aim" | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" Mier Noi 18, 2009 4:36 pm | |
| man mie sincer imi pare rau ca ai jucat cu wall ca erai de mult timp pe server dar sunt nedumerit ,de unde stim noi ca nu asa ai jucat mereu nu doar 5 min,de obicei cand un player joaca de mult timp si iau fost facute poze blind etc si cunoscut de toti si respectat ce zice ia sa bag wall ca nu imi mai face nimeni poze ca ma cunosc si joc de mult bla bla bla.cred ca asa ai fost din partea mea ai unban ,omu merita o sansa.A gresit. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" | |
| |
|
| |
| Wall pe steam sau cum ar zice altii "prostu' familiei" | |
|