Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie pt. awp zeul :)

In jos 
+3
cris
mTz^jr.
Camorra
7 participanți
AutorMesaj
Camorra
Junior Member
Camorra

Numarul mesajelor : 303
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 30
Localizare : Torino

reclamatie pt. awp zeul :) Empty
MesajSubiect: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 6:21 pm

daca se poate fara topic reclamatie pt. awp zeul :) 471947 pana nu raspunde pmc vreau sa aud si parerea lui

reclamatie pt. aWp|ZeuL (zeule,sa nu o iei in nume de rau ,nu am nimic personal cu tine reclamatie pt. awp zeul :) 44142 )

Eu,Camorra pe la orele 18.30 - 19 azi,6 feb.2010 am primit ban de la aWp|ZeuL pe nedrept logic,ca altfel nu mai faceam reclamatie...ce s-a intamplat ?? (varianta mea)
l-am injurat pe Ro unSTOPp dupa ce m-a omorat de mai mule ori cu awp prin mai multi pereti reclamatie pt. awp zeul :) 656595
iau kick(atentie trebuia sa imi dea gag prima data) si iar mai apoi gag ies eu frumos , ca nu puteam sa vorbesc cu gagul si il rog pe awp zeul sa vina spect..vad ca nu vine si ma bag la joc..istoria se repeta si respectivul ro unstop cu amicul lui ro(nu ii retin numele) ma omoara de cateva ori din nou prin pereti dubios nu ?? ca doar respectivii erau niste playeri buni care banuiesc ca nu aveau wall.
Ma enervez eu si il injur din nou..si awp zeul imi da kick cu reason ban permanent reclamatie pt. awp zeul :) 639805 de parca eu nu sti trucurile astea de gara reclamatie pt. awp zeul :) 692265 schimb numele in google si ii zic de ce imi da kick cu reason..la care el zice ca imi da banip..si eu ii zic ca nu poate sa imi dea banip pentru limbaj mai ales ca eram la abaterea numarul 2 reclamatie pt. awp zeul :) 656595 si pt. ca nu eram sigur de regula intru pe forum la reguli

Nu se accepta un limbaj vulgar pe server din partea NIMANUI (Gag, Kick, Ban 30 min)
- Nu se dau banuri fara dovezi

dupa ce am fost 100% sigur ca am dreptate in privinta regulii i-am zis urmatoarele:(consola)

*SPEC* Google : dai kick cu reason ?

*SPEC* Google : Nu se accepta un limbaj vulgar pe server din partea NIMANUI (Gag, Kick, Ban 30 min)

*** luzifer 7 killed aL with a headshot from m4a1 ***
Google is joining the Counter-Terrorist force
Acum joci pe PRO.CS-ADDICTED.RO | Bagati la FAV acest server
shnatz killed fyfy with m4a1
Vizitati-ne forumul - https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
aL has left the game
*** Ro DnT killed shnatz with a headshot from awp ***
Doctrine connected
*SPEC* Google : vezi ca nu ai cum sa imi dai banip

luzifer 7 killed marius with m4a1
*SPEC* Google : mai citeste regulile !!

Doctrine is joining the Terrorist force
The server operator has added you to banned list(am si print de la consola..daca vrea cineva dau imediat..dar ca sa nu mai pierd timp sa le pun)

dupa cum vedeti eu care eram la abaterea numaru' 2 trebuia sa iau kick , in schimb am luat 3 sau 4 kickuri,un gag si unbanip
P.S nu stiu daca Ro unSTOPp si colegul lui joaca des pe sv sau daca sunt playeri de incredere,stiu doar ca atunci cand jucau cu mine aveau wall..nu ma intereseaza sa fie banati si nici adminul sa fie sanctionat(asta mi se pare imposibil pt.ca or sa sara ceilalti admini)
poate o sa spuneti ca e vina mea ca am injurat , dar repet in baza regulilor serverului trebuia sa am kick
eu am gresit recunosc ,ca am injurat..dar el a gresit in mai multe feluri ..nu a recunoscut cand a gresit si probabil de asta mi-a dat ban, pt. ca am avut tupeu sa intru pe server si sa bat apropo de regula..si a mai gresit o data cand nu a respectat regulile de mai sus.
Voi ce ati fi facut in locul meu ..
Nu stiu ce sa zic..despre sv imi facusem o parere destul de buna datorita catorva admini de pe procs reclamatie pt. awp zeul :) 693671 dar am senzatia ca nu o sa mi se dea dreptate reclamatie pt. awp zeul :) 157822

imi cer scuze pt. eventuale greseli de orice natura..am scris reclamatia intr-un timp foarte scurt
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 6:33 pm

Da ....... trebuia sa intri la sectiunea PRO nu CS reclamatie pt. awp zeul :) 639805
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 6:34 pm

reclamatie pt. awp zeul :) 493466 reclamatie pt. awp zeul :) 493466 reclamatie pt. awp zeul :) 493466 reclamatie pt. awp zeul :) 493466
cumetre ai gresit serverul
aici e cs.cs-addicted.............nu pro
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 6:47 pm

VeRsUsU muta acest post pe PRO . Sa nu mai fie deranj . Din cate am citit eu de aici [ca mi s-a parut si mie interesant] ... tipul asta are dreptate . Am mai auzit de la Dark si ..altii .. a aWp|zeul nu e cine stie cat de bun (: ... si acuma vad ca au dreptate . ^_^ . Move topic ---> reclamatie pt. awp zeul :) 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 8:28 pm

1 la mana baiatul tatii ..... clanul RO vin de pe un server bun ( majoritatea au jucat in PGL ) si ca o mika paranteza ala de l-ai injurat u e varul meu....eu i-am kemat pe baieti (eu cu ZeuL)
2 la mana pacat ca nu am facut un printscreen, nu am stiut ca vei face reclamatie reclamatie pt. awp zeul :) 493466 (aiurea) sa vada si restu lumii cat
de urat injurai ( mama....familie.....etc ) ii luai in pl....a. un limbaj incredibil
3 la mana ai luat gag dupa 10 min iar ai injurat din ce in ce mai rau a fost kick si daca nu te-ai potolit a venit inevitabilul
si preaslavitul BAN ( binemeritat) deci lai meritat din plin

P.S. : Invata sa te comporti alta data reclamatie pt. awp zeul :) 44142 reclamatie pt. awp zeul :) 44142
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 8:45 pm

bestkill a scris:
1 la mana baiatul tatii ..... clanul RO vin de pe un server bun ( majoritatea au jucat in PGL ) si ca o mika paranteza ala de l-ai injurat u e varul meu....eu i-am kemat pe baieti (eu cu ZeuL)
2 la mana pacat ca nu am facut un printscreen, nu am stiut ca vei face reclamatie reclamatie pt. awp zeul :) 493466 (aiurea) sa vada si restu lumii cat
de urat injurai ( mama....familie.....etc ) ii luai in pl....a. un limbaj incredibil
3 la mana ai luat gag dupa 10 min iar ai injurat din ce in ce mai rau a fost kick si daca nu te-ai potolit a venit inevitabilul
si preaslavitul BAN ( binemeritat) deci lai meritat din plin

P.S. : Invata sa te comporti alta data reclamatie pt. awp zeul :) 44142 reclamatie pt. awp zeul :) 44142

stiam ca asa o sa zica cineva afla ca am injurat cu tot calmul..si nu am injurat cu nimic de familie..daca o sa fie nevoie si o sa am permisiunea adminilor pe forum o sa reproduc injuratura..dar la reguli scrie alb pe negru ce se face in caz de injuratura si ordinea in care sanctiunile sunt aplicate..cea ce am vrut sa subliniez e ca nu lea aplicat corect pt. prima injuratura am luat kick si gag la a2° kickuri ,iar cand am batut apropo la reguli a venit banu (nu am inteles daca in injura cineva pe varotu se face exceptie de la regula ???)
ps am consola si 5 screenuri dupa cum sti in consola apare mai greu asa ca injuraturile le aveti decat voi
el ca jucator in pgl inseamna ca e invatat cu playeri fara experienta ca mine.. reclamatie pt. awp zeul :) 326305 si in cazul asta cred ca cineva trebuia sa specifice(cu toate ca nu e nimeni obligat sa o faca)... reclamatie pt. awp zeul :) 692265
cum am recunoscut mai sus am injurat si trebuia sa fiu pe depsit in consecinta..dar am avut uimitoarea senzatie ca zeul o sa intreaca masura cum am si dovedit
daca pe voi v-ar killarii prin perete mai multe runde la rand cu awp ce ati zice(wall sau pgl)

si nu vad de ce ma ia de prost si da kickuri cu reason..stiam ca daca o sa injur o sa imi dea ban credema ca m-am gandit inainte sa injur(si am vrut sa demonstrez ca sufera de el)
sa mai spun ceva si dupaia ma duc la culcare dupa cum ai vazut am gresit si am postat pe cs..ai idee cat de surprins am fost cand am vazut cate reclamatii are adminu in cauza ???
cand l-am rugat sa vina spect sa ii explic cu frumosu a venit ??? -NUUUU reclamatie pt. awp zeul :) 51481 de aia m-am enervat si am injurat a 2° oara
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 8:51 pm

1 la mana primul kick a venit din partea lui bestkill
2 la mana cand ai reintrat si ai spus de ce morti tai imi dai kick eu ti-am dat gag
3 ai dat retry si ai inceput sa injuri iar si atunci ai luat ban permanent
4 esti prea tampit sa faci tot tu reclamatie pt k ai injurat , si tot tu spui k ai injurat si ai luat ban
5 kiar un owner nu dau nume mi s-a adresat dak continua sa injure dupa gag ban dak dadeai retry o singura data luai ban 30 minute adr nu ai luat ban ai luat gag si ai reintrat pt a incepe sa injuri tu pe toti deci imi pare rau pt tn dar invasa sa vb pe server la noi pana atunci ceao esti un .... pt mine si ceialti pacat k am iesit sa imi download-ez steam pt a putea sa fiu in ordinea adminilor ( ownerilor ) ca spune clar steam obligatoriu si le-am promis k o sa imi iau sa nu stau fara steam !

P.S. IL rog si pe cL sa citeasca bn si pe casuta sa vada cum ai injurat tu la aceaora hai ceao copilu' bagati mintile in cap si invata sa joci in fata celor din Ro AWP ( pgl-isti ) nu au cod le-am facut poze si eu si tino si ... rezultatul 0 ( CLEAN ) !!!
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: RUSINE MINCIUNA   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 9:07 pm

aWp|ZeuL a scris:
1 la mana primul kick a venit din partea lui bestkill
2 la mana cand ai reintrat si ai spus de ce morti tai imi dai kick eu ti-am dat gag
3 ai dat retry si ai inceput sa injuri iar si atunci ai luat ban permanent
4 esti prea tampit sa faci tot tu reclamatie pt k ai injurat , si tot tu spui k ai injurat si ai luat ban
5 kiar un owner nu dau nume mi s-a adresat dak continua sa injure dupa gag ban dak dadeai retry o singura data luai ban 30 minute adr nu ai luat ban ai luat gag si ai reintrat pt a incepe sa injuri tu pe toti deci imi pare rau pt tn dar invasa sa vb pe server la noi pana atunci ceao esti un .... pt mine si ceialti pacat k am iesit sa imi download-ez steam pt a putea sa fiu in ordinea adminilor ( ownerilor ) ca spune clar steam obligatoriu si le-am promis k o sa imi iau sa nu stau fara steam !

P.S. IL rog si pe cL sa citeasca bn si pe casuta sa vada cum ai injurat tu la aceaora hai ceao copilu' bagati mintile in cap si invata sa joci in fata celor din Ro AWP ( pgl-isti ) nu au cod le-am facut poze si eu si tino si ... rezultatul 0 ( CLEAN ) !!!

nu am zis de morti ha ha am consola !!! toata team prins cu minciuna reclamatie pt. awp zeul :) 639805
am injurat de 2 ori la obiect si am recunoscut
am zis asa pot sa imi bag ceva in gura lu...(scuzati de expresie dar vad ca aduce minciuni ca argument)

rusine cu minciuna am consola si 5 screenuri la partile importante o arhivez si o pun DAR STIU SIGUR CA NU O SA FIE CONSIDERATA PT. CA POATE FI MODOFOCATA..DACA STIAM FACEAM SCREEN LA FIECARE VERS IN PARTE SI DEMO LA FIECARE VERS IN PARTE ..CA SA ITI INCHID GURA AIA DE CORUPT

DACA NU REUSESC EU SA TIO INCHID SIGUR O SA INCERCE CINEVA!!!! CREZI CA 10000 DE PLAYERI SE INSALA?? SI CA TU ESTI ADMINU CEL BUN????

ps.CONSOLA e pura fara modificare si de cand am facut reclamatia am stat cu cs u aprins fara sa joc ia sa vedem acum daca reusesti sa aduci dovezi ca am injurat de mama si morti si ce mai zici tu acolo
nu stiu ce preteni si veri si ce mai ai tu in anturaj ,dar nu se face exceptie si nu vad de ce ai dat banip..ti se pare conform regulilor ????
kick apoi gag fara motiv ca sa nu poata sa mai vorbeasca omu ?=??
Crezi ca nu sunt la curent cu porcariile tale ???ca ceri poze un min si dupa 10 sec dai ban???

DACA REUSESTI SA ADUCI VRO DOVADA CA SI CUM EU TEAM INJURAT DE MORTI SI MIAI DAT GAG(NU CA SA IMI TIN GURA SI SA NU POATA SA AUDA LUMEA CE AM DE SPUS) VA LAS PE TOTI SA VA C*ACATI IN GURA MEA

RUSINE tie si la toti coruptii de pe sv !!!
suntem egali in fata legii si trebuie sa fim judecati in conformitate cu aceasta reclamatie pt. awp zeul :) 23015 o seara buna astept parerea lu PMC
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 9:40 pm

Domnilor admini daca nu ma credeti pe mine si pe aWp|ZeuL va rog sa imi spuneti sa ii rog sa lase clanul RO sau macar
varul meu care a fost injurat , un post aici si atunci sigur nu va crede nimeni pe un nenorocit care ia familiile altora in pl asa cum doreste el ( scz exprimarea ) .......astept REPLY.....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptySam Feb 06, 2010 9:46 pm

P.S ( am uitat) Daca vi se pare ca am gresit si am facut reclama altor playeri ( cu experienta ) ( toti au steam ) care joaka pur si simplu pentru distractie pe acest server si facem o GIGA CONFERINTA pe skype radem toti glumim si jucam FAIR PLAY vine un nataflet si ii ia familia lui varamiu ( adica si a mea da nu mai conteaza) Oricum daca el injura pe altcineva tot aceeasi soarta o avea ;):

Deci daca nu mai doriti prezenta clanului RO pe acest server va rog din tot sufletul sa imi spuneti ( app in seara asta au intrat 8-9 ) reclamatie pt. awp zeul :) 325851
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 9:25 am

Pana primesti raspuns de la pmc iti dau eu unul:

Regulamentul pe acest server este facut de mine

- daca citesti regulamentul orice jignire se pedepseste direct cu kick - ban

- cine iti da tie dreptu sa intrii pe un server si sa jignesti? oricare ar fi motivul? iar tu ai avut un motiv prea putin intemeiat, te face mai barbat daca scri pe server o jignire? de ce trebuie sa adresezi o jignire cuiva? niciodata nu am sa inteleg acest lucru este un simplu joc prin care trebuie sa ne distram, nu sa jignim din fata calculatorului pt ca suntem noi niste mareti, astea sun frustrari si ar trebui folosite altfel la voi in casa in camera de unde jucati, cu peretii, cu tastatura, mouseul etc

- awp intradevar este contestat mult dar in cazul tau nu a gresit cu nimik, primul kick la dat beskill dupa ai primit gag si ulterior iar kick si la final ban, daca eram eu pe server iti dadeam ban pt ca nu sufar jignirile sub nicio forma pt ca inca odata nu pricep de ce jigniti, pot exista si alte metode de a spune cuiva ca este codat ai comanda sayteam cu @ si vad adminii si rezolva ei

Daca iti place serverul si vrei sa joci in continuoare foloseste alt limbaj si respecta toti jucatorii nu numai adminii si esti bine venit

BFT
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: RASPUNS   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 10:05 am

stiu si eu ca nu am dreptu sa injur
si tocmai pt. ca nu am respectat acea regula trebuia sa fiu sanctionat in cauza
prima data am primit kick de la bestkill(trebuia sa imi dea gag,in conformitate cu regulile[asta se presupune ca ar fii prima gresala])
apoi am reintrat si am primit gag fara sa spun nimic intelegi asta ma deranjat foarte mult.[gresala n°2]
Am intrat a2° oara si am injurat(doar in momentul cand m-a killarit respectivul din clanul RO),deabia acum trebuia sa iau un singur kick,in schimb am primit mai multe, cu reason ban permanent [gresala numarul 3,trebuia sa imi dea doar un singur kick]
cum am spus si in topicurile precedente am intrat pe forum sa ma asigur de regula ,am reintrat si am batut apropoul atentie fara sa injur sau sa ma comport ne adegvat...la faza asta awp zeul s-a enervat si am primit ban

eu am injurat de 2 ori si trebuia sa se ajunga la kick , dar puterea o au mereu adminii si s-a ajuns la ban(permanent nu 30,asta se presupune o a patra gresala in baza regulilor serverului)

deci adevaratul motiv este ca am adus vorba de regulile serverului???

Nu stiu cat de bine am reusit sa explic conceptia asta a mea Verba volant, scripta manent
Vorbele se pierd,scrierea ramane...din aceasta cauza sunt facute regulile daca gresesti trebuie sa fii sanctionat dupa reguli,asta nu inseamna ca daca un admin nu e bine dispus trebuie sa dea banip pt. o problema de maxim ban30

repet inca o data : am reusit sa ma fac inteles ???

o zi buna,Camorra

later edit imi place serverul si pe majoritatea adminilor ii respect ..de unde vin eu ne respectam unii pe altii si se respecta regulile
eu promit sa nu mai jignesc ,dar promiteti si voi ca o sa respectati in tocmai regulile daca e sa vreti sa imi scoateti banul dati un PM ..o sa raspund cu PM
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 11:16 am

Man eu cred ca am scris degeaba la topicul tau:

- citeste regulamenul prima sactiune pt jigniri este kick-ul nu gag ci kick si pe urma ban minute

- daca intradevar sti sa respecti vreau fapte si cum am zis esti bine venit in continuoare pe server atata timp cat nu jignesti si nu folosesti coade

- pune IP aici si va fi scos

BFT
Sus In jos
Camorra
Junior Member
Camorra

MesajSubiect: ip   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 11:50 am

reclamatie pt. awp zeul :) 424692 151.61.168.244
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 12:03 pm

Banul este scos, incercati sa va abtineti de la jigniri,injuri etc etc ca nu suntem de la tzara .
Camorra pe u eu te-am adus aici ca te stiu bne dp alte serv si stiu ca nu reactionezi asa ,sper sa nu mai apara pb de genul asta . reclamatie pt. awp zeul :) 656595
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) EmptyDum Feb 07, 2010 12:22 pm

camorra termina cu prostiile si cu romanele tale, banul l-ai primit de la mine dupa ce ti-a dat kick si gag. Ai inceput sa tragi la raspundere si sa vb. urat...Te pupa tata
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie pt. awp zeul :)   reclamatie pt. awp zeul :) Empty

Sus In jos

reclamatie pt. awp zeul :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» RECLAMATIE AWP ZEUL
» reclamatie awp|zeul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente