daca se poate fara topic
pana nu raspunde pmc vreau sa aud si parerea lui
reclamatie pt. aWp|ZeuL (zeule,sa nu o iei in nume de rau ,nu am nimic personal cu tine
)
Eu,Camorra pe la orele 18.30 - 19 azi,6 feb.2010 am primit ban de la aWp|ZeuL pe nedrept logic,ca altfel nu mai faceam reclamatie...ce s-a intamplat ?? (varianta mea)
l-am injurat pe Ro unSTOPp dupa ce m-a omorat de mai mule ori cu awp prin mai multi pereti
iau kick(atentie trebuia sa imi dea gag prima data) si iar mai apoi gag ies eu frumos , ca nu puteam sa vorbesc cu gagul si il rog pe awp zeul sa vina spect..vad ca nu vine si ma bag la joc..istoria se repeta si respectivul ro unstop cu amicul lui ro(nu ii retin numele) ma omoara de cateva ori din nou prin pereti dubios nu ?? ca doar respectivii erau niste playeri buni care banuiesc ca nu aveau wall.
Ma enervez eu si il injur din nou..si awp zeul imi da kick cu reason ban permanent
de parca eu nu sti trucurile astea de gara
schimb numele in google si ii zic de ce imi da kick cu reason..la care el zice ca imi da banip..si eu ii zic ca nu poate sa imi dea banip pentru limbaj mai ales ca eram la abaterea numarul 2
si pt. ca nu eram sigur de regula intru pe forum la reguli
Nu se accepta un limbaj vulgar pe server din partea NIMANUI (Gag, Kick, Ban 30 min)
- Nu se dau banuri fara dovezi
dupa ce am fost 100% sigur ca am dreptate in privinta regulii i-am zis urmatoarele:(consola)
*SPEC* Google : dai kick cu reason ?
*SPEC* Google : Nu se accepta un limbaj vulgar pe server din partea NIMANUI (Gag, Kick, Ban 30 min)
*** luzifer 7 killed aL with a headshot from m4a1 ***
Google is joining the Counter-Terrorist force
Acum joci pe PRO.CS-ADDICTED.RO | Bagati la FAV acest server
shnatz killed fyfy with m4a1
Vizitati-ne forumul -
https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
aL has left the game
*** Ro DnT killed shnatz with a headshot from awp ***
Doctrine connected
*SPEC* Google : vezi ca nu ai cum sa imi dai banip
luzifer 7 killed marius with m4a1
*SPEC* Google : mai citeste regulile !!
Doctrine is joining the Terrorist force
The server operator has added you to banned list(am si print de la consola..daca vrea cineva dau imediat..dar ca sa nu mai pierd timp sa le pun)
dupa cum vedeti eu care eram la abaterea numaru' 2 trebuia sa iau kick , in schimb am luat 3 sau 4 kickuri,un gag si unbanip
P.S nu stiu daca Ro unSTOPp si colegul lui joaca des pe sv sau daca sunt playeri de incredere,stiu doar ca atunci cand jucau cu mine aveau wall..nu ma intereseaza sa fie banati si nici adminul sa fie sanctionat(asta mi se pare imposibil pt.ca or sa sara ceilalti admini)
poate o sa spuneti ca e vina mea ca am injurat , dar repet in baza regulilor serverului trebuia sa am kick
eu am gresit recunosc ,ca am injurat..dar el a gresit in mai multe feluri ..nu a recunoscut cand a gresit si probabil de asta mi-a dat ban, pt. ca am avut tupeu sa intru pe server si sa bat apropo de regula..si a mai gresit o data cand nu a respectat regulile de mai sus.
Voi ce ati fi facut in locul meu ..
Nu stiu ce sa zic..despre sv imi facusem o parere destul de buna datorita catorva admini de pe procs
dar am senzatia ca nu o sa mi se dea dreptate
imi cer scuze pt. eventuale greseli de orice natura..am scris reclamatia intr-un timp foarte scurt