Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie awp zeul

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie awp zeul Empty
MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 7:13 pm

nick inumate
ip 89.44.192.222
ba awp ce mm lui mata imi tot dai ban miai dat blind te-am zis ca joc la sunet ce educatia si impartasania mati ai daca esti but lasate de cs ce dovada ai ca am avut wall aim puno pe forum si daca nu ai propun sa isescoata adminul ca si asa e varza ca admin
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 7:21 pm

deci inumate poti injura ink o data dar acum nu mai ai ce cauta la noi pe server sa iti fie clar :

DoVaDa ca esti un taran obosit este : -== https://2img.net/r/ihimizer/img18/808/inumatefragcublind.jpg ==-
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 7:30 pm

=))=)) but ce esti nu vezi ca in consola nu te-a loat comanda de blind inca o data esti but rau propun sa isescoata adminu nu merita omul plus ca sufera rau de el pacat esti but ma in momentul cind dai blind prin com ;admin_blind inumate trebui sati apara jucatorul a primit blind dar tie iti zice in engleza ca nu pot primi blind ca sunt mort esti but ma .iar a doua ora cind miai dat am primit posteaza si consola la al 2 blind but :D:D:D:D:D:

ESTI VARZA NU TE SUPARA PA URA SI LA GARA :d:d:d:d
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 9:07 pm

da pai am mai dat de ink doua ori si tot nu luai asa ca am 2 martori k ti-am dat si nu lai luat kiar ei mi-au zis ba da ala nu ia blind k de 3 ori ai dat comanda si mort si viu asa ca te rog sa iti bagi mintile in cap si sa nu mai intri la noi pe server cu coadele tale ok noi dak jucam jucam foarte simplu ( de drag nu sa aratam cuiva ca suntem buni ;) ) dak asta vrei tu sa arati dai drumu in pgl si acolo sa joci cum vrei tu dar nu la noi pe server ;) asa ca la revedere tampitule ce nush sa vb mai si injuri ca un tampit ce altcv nush sa faci si pt astea nu vei mai juca la noi pe server !!! reclamatie awp zeul 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 9:17 pm

ce razboi aici. ... inumate tu zici ca ai 29 dar injuri ca unu de 15 ... nu te inteleg terminati o o data.... vedeti voi cum faceti ! A-DIOS reclamatie awp zeul 617395
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyJoi Oct 22, 2009 9:44 pm

bai baietasi in primul rind aproape pe fiecare zi te-am fact reclamatie pt ban aiure ,din toti admini de pe sv nu ma vad codat tu intr-una ca sunt codat chiar crezi ca numai tu esti admin ??? de ce oare nu fac reclamatie la altu miau facut poze mai multi admin si am fost ok ,daca tu nu sti comenzile pune mina si invatale dai print la consola cu momentul cind am primit blind si eu jucam cu blind daca aveam wall imi vedeam de joc , din cite stiu eu in mometul cind ai wall blindul e cel mai bun mod de ati da seama daca are sau nu wall un player pozele le poti reedita dar nu in 2min dureaza mai mult eu unu asa stiu .
referitor la injurat imi cer scz public dar mai disperat cu banurile tale aiurea pune mina men stai spec fami demo ca in demo se vede si wall si aim si norecoli tot ce inseamna cod la demo se vede cel mai bine iar in momentul cind tu miai facut demo si crezi ca am cod in general foarte frumos il postezi la ultima reclamatie pe care te-am facuto cl a mentionat sa nu imi mai dati ban aiure fara dovada tu ce dovada ai asta????
-== https://2img.net/r/ihimizer/img18/808/inumatefragcublind.jpg ==- ???
se vede clar ca nu am primit blind ca eram mort ce dovezi mai ai??? punele sa le vad si eu iar daca reiese ca am cod in general propun sa imi dati ban si pe sv vostru pro si pe cel alui versus unde am admin ,astept dovada

INCA O DATA IMI CER SCUZE CA TE-AM INJURAT DAR CREDEMA CA MAI DISPERAT CIND MIE LUMEA MAI DRAGA POC BAN TU DACA ERAI IN LOCUL MEU CUM REACTIONAI????
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyVin Oct 23, 2009 8:53 am

- deci awp sper sa fie ultima data cand incerc sa ma fac inteles, am inceput prin ati explica, prin a fi intelegator, prin a te ruga, nu mai stiu ce sa mai spun sa fac reclamatie awp zeul 819622 , fara dovada nu mai vreau sa vad ban pe acest server, nu vreau sa imi spui ca a vazut 23455666666 de persoane ca ala era codat sau facea nu stiu ce vreau dovada si atat.

- cat despre tine inumate, atitudinea asta pe care o adopti prin ati face singur dreptate este net inferioara anilor tai reclamatie awp zeul 819622 , era mult mai simplu sa faci inca odata reclamatia in mod civilizat si crede-ma ca cel care este neindreptatit va avea sprijinul meu, incerc sa fac ceva cu acest server impreuna cu ceilalti owneri si nu am favoriti printre admini nu iau partea nimanui incerc sa fiu obiectiv de fiecare data.

- din dovada lui awp intradevar nu reiese nimik deci banul va fi scos, dar daca mai afisezi aceasta atitudine pe forum (de data asta iao ca pe un warn) vei avea ban pe forum

multumesc pt intelegere
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyVin Oct 23, 2009 8:54 am

ba frate nu e codat,intreaba-l si pe versusu
in plus are si admin pe cs.cs-addicted.ro
si cum sa-i dai ba frate blind cand el e mort???????????? :)): :)): :)):
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyVin Oct 23, 2009 10:32 am

inumate a scris:
nick inumate
ip 89.44.192.222
ba awp ce mm lui mata imi tot dai ban miai dat blind te-am zis ca joc la sunet ce educatia si impartasania mati ai daca esti but lasate de cs ce dovada ai ca am avut wall aim puno pe forum si daca nu ai propun sa isescoata adminul ca si asa e varza ca admin
warn
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyVin Oct 23, 2009 2:51 pm

cl mii de scuze ca am folosit un limbaj ne adecvat pe forum dar uite motivul care ma facut sa cobor la mintea lui awp

aWp|ZeuL Robert: but este tactu si iti dau la muie pana cand te ineci precum un caine cu oasele lui asa ca esti prea incult sa vb cu tn cacat

asta e atitudine de admin???in fine eu un vreau sati multumesc ca miai dat prilejul sa imi cer scuze si nu miai dat ban

IMI CER SCUZE PT FAPTUL CA AM INJURAT LA TOT FORUMUL SI NU SE VA MAI INTIMPLA

PE VITOR SPER CA AWP SA NU IMI MAI DEA BAN FARA A AVEA DOVEZI CA SUNT CODAT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul Empty

Sus In jos

reclamatie awp zeul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie pt. awp zeul :)
» RECLAMATIE AWP ZEUL
» reclamatie awp|zeul
» Reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp|zeul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente