Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie awp|zeul

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Reclamatie awp|zeul Empty
MesajSubiect: Reclamatie awp|zeul   Reclamatie awp|zeul EmptyVin Noi 20, 2009 1:40 pm

Nickul cu care ati jucat: .::V4L::. Avenger
Numele adminului reclamat :awp|zeul
Data si ora :14/17-11-2009 17:00 si 19:00 nu mai stiu exact perioada
Motiv reclamatie :Am primit ban pentru ce nu stiu :| nu mi sau facut poze nu mi sa dat blaind nik.:|

Precizari care as dori sa le fac si eu pt el:
Dupa cum zice si in regulamentu adminului aliniatul 3 Daca un jucator are coduri, aveti 3 posibilitati inainte de a-i da ban. 1. Ii faceti demo; 2. Ii faceti screenshot; 3. Are coduri evidente (speed/aim) si sunt multi martori, ii dati ban fara nimic.
Daca nu sunteti sigur ca are coduri, faceti demo si-l postati pe forum sau mai cereti parerea altcuiva (altui admin daca este pe server).

Dupa cum zice si in aliniatu 4 Nu abuzati de admin. Nu dati kick-uri fara rost, slay-uri, ban-uri, ban-uri pe clasa.
http://img682.imageshack.us/gal.php?g=awpsnowindia0000.png
Motivul precizat de adminul awp|zeul ca face zgomot can merge dupa cum precizeaza tot el in prima poza postata "cn t-ia dat kick esti nebun? " dupa care urmeaza un kick. In cea dea 2 poza avelasi moti doar ca ban :|
In regulamentu adminului mai se precizeaza in aliniatul 8
"O regula de baza pentru toti jucatorii si special pentru admini (pentru ca adminii trebuie sa fie exmple pentru ceilalti jucatori)"
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: Reclamatie awp|zeul   Reclamatie awp|zeul EmptyVin Noi 20, 2009 3:12 pm

- sau luat masuri impotriva lui, a primit o degradare a adminului si a fost atentionat, a recunoscut ca a gresit si promite ca se va indrepta sa speram ca asa va fi, bft
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: Reclamatie awp|zeul   Reclamatie awp|zeul EmptyVin Noi 20, 2009 10:07 pm

ink o afirmatie ne inteleasa din partea ta V4L eu i-am dat ban 60 minute lui Green pt topait deci ramane acum la aprecierea owneri-lor !!! Ce se spune despre silent_Run ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Reclamatie awp|zeul   Reclamatie awp|zeul EmptySam Noi 21, 2009 10:33 am

OK multumesc de intelegere respect am2 Reclamatie awp|zeul 44142
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie awp|zeul   Reclamatie awp|zeul Empty

Sus In jos

Reclamatie awp|zeul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie pt. awp zeul :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente