Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie awp|zeul

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie awp|zeul Empty
MesajSubiect: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyDum Noi 22, 2009 7:01 pm

BUILD 4554 SERVER (0 CRC)
Server # 12
ADMIN aWp|ZeuL: kick shnatz
shnatz connected
Couldn't open file overviews/de_westwood.txt. Using default values for overiew mode.
Kicked by Console
Kicked
chiar nu mai inteleg nimic acum ce are "a plantat bmb eram pe west lam omorat am incercat sa dezamorsez bmb am loat kick am intrat iar si iar kick fara motiv
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyDum Noi 22, 2009 7:10 pm

shnatz imi cer scz fratemiu dar era altcnv cu nick-ul tau mai devreme si era pe valve si ii dadusem kick !!! imi cer scz dar ai spus-o cu gura ta in alta reclamatie k poate sa joace altcnv cu nick-ul tau si sa injure deci ..... !!! Eu imi er scz de kick ok !!! nu am vazut k intri pe steam !!! MuLTa BaFTa !!!
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyDum Noi 22, 2009 7:15 pm

deci ai si vazut pe server knd ai intrat si ai intrebat dc ti-am dat kick ce ti-am zis ok !!! deci Ink O DaTa ImI CeR ScZ !!! Have FuN !!!
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyDum Noi 22, 2009 7:41 pm

deci dupa ce ca imi faci reclamatie Imi cer scuze tu tot intri si cu IP de stea si injuri acum nu ma mai poti minti !!!

PoZa : 1 : -== http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1QPmni ==-

PoZa : 2 : Se VeDe Ip Steam !!! -==http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1QQgKA ==-
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyDum Noi 22, 2009 9:13 pm

dupa ce erau 2 admin pe sv 1 era spect si unu juca si era playerul nik cu aim nu cred ca am injurat degeaba reclamatie awp|zeul 471947 reclamatie awp|zeul 471947 reclamatie awp|zeul 471947
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyLun Dec 21, 2009 6:43 am

:)))) shnatz playerul nik e cumnatu (sacalu) asa ca exclus cod, mai sunt zile cand e bulanos rau..si eu ma mir si fug repede la el in camera sa vad:))))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul Empty

Sus In jos

reclamatie awp|zeul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie pt. awp zeul :)
» RECLAMATIE AWP ZEUL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente