Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie awp zeul

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie awp zeul Empty
MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 1:33 am

nick inumate
ip 89.44.196.244
in jur de ora 4:20 dimineata am intrat pe sv era 2 playeri pe sv mistryo si inca unul mysteryo dupa ce lam facut 6-8 frage la rind jucam tero cu cellalant player care era afk misteryo sia schimbat nick awp zeul si mia facut 3 poze iam dat id iam dat pozele intru iar pe sv imi spune ca pot juca il mai fac 2 fraguri si ban pt ce nici eu nu stiu ,poate imi explica si mie el????

ps ...in atentia celor mai mari in grad care se ocupa de sv fratilor pacat de sv dar aveti multi admini BUTII cum este awp zeul , cum un admin care un player il omoara 3-5 ori la rind ii face poze nu are wall nici aim ,mai bine zis cod in general ii da ban dupa bunul plac asta se numeste adminat in loc ca cmunitatea si sv sa dea inaite sa fie cit mai populate si zi si noapte ,se gaseste cite unu sa isi faca de cap pe sv propun sa il sactionati pe awp zeul pt ca sufera prea mult de el nu cer sa ii loati adminu ci sa fie retrogradat un rag sa nu mai aiba mod ci admin ms ,sper ca misescoate banul e ip de la servici reclamatie awp zeul 326305
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 2:03 am

Sus In jos
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Varsta : 32
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 8:06 am

We awp dak as fi in locul lui cL ti-as scoate adminul .cred k ai mai mult de 5 reclamatii ceea ce inseamna k esti un admin inapt.cL te sfatuiesc prieteneste sa faci cv k ma dor ochii de la atatea reclamatii contra lu awp.zeu ;;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 10:05 am

makay de cate ori sa va zic sa va vedeti de serverul vostru? tu nu joci la noi n ai drept de comment deci navem nevoie de sfatuitori
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 10:45 am

desi cum am mai spus am luat 2-a runde arma si am zis ma na s-o auzi arma dar ia stai asa sa joc si fara si ma trazesc cu mare head prin perete deci ink o data iti spun tu la noi pe server nu mai joci pana knd eu nu voi mai avea admin am martor si pe ionutz un nepot cand tu lai luat prin perete si pe el si pe fyfy dar pe mn nu ma int de ei ci de mn pt k eram eu la pc cand am jucat la sunet fara arma si tu imi dai mare head prin perete ce este aia ? deci tu nu ai ce cauta pe por.cs-addicted.ro sa iti fie clar pana eu raman fara admin tu nu intri iti jur ////////////// Makay tu veziti copile de treaba ta ca nu ai ce cauta la noi pe pro sa dai tu comm tu sa iti vezi de treaba ta ca esti un copil terminat precum bateriile si nu prea am ce discuta cu tn ok !!!
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 10:54 am

makay sa nu te mai vad in forumul lor
Sus In jos
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 11:10 am

Ok.am sa-i fac o surpriza ;) lu awp
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 3:07 pm

ma awp tu crezi ca am wall daca aweam wall nu se vedea in poze???? deaia am postat si pozele sa se uite toti, cit despre intratul pe sv pro atita timp de cit esti un amarit de moderartor ce sami faci tu mie??? imi dai ban de cit ori ma vezi pe sv?esti dus ma invata sa adminezi si daca ii dateam lui fyfy si lu cine ai mai zis tu imi datea ban din prima asa ca
inca o data iti spun ca nu sti sa adminezi daca erai baiat destept taceai din gura si imi faceai demo dar cred ca nu sti nici un amarit de demo sa faci e greu adevarul sa scri in consola ( record inumate )
deci ce dovezi ai inpotriva mea??? ca am cod ???
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul EmptyMier Oct 21, 2009 4:54 pm

scos ip hai la joc si sper ca urmatorul ban asupra lui inumate sa fie cu proba clar , multumesc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie awp zeul   reclamatie awp zeul Empty

Sus In jos

reclamatie awp zeul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp|zeul
» Reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente