Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie awp|zeul

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie awp|zeul Empty
MesajSubiect: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 1:14 am

TECH
02:55
dust2x2
reclamatie awp|zeul Prints

+ poze snow
1. reclamatie awp|zeul Fysnow0002s.th
2. reclamatie awp|zeul Fysnow0001yq
3. reclamatie awp|zeul Fysnow0000v

deci imi face poze pe snow, i le dau, zice ca sunt curat si apoi baga dust2x2, joc 10 minute si imi da ban.
poate ma lamureste si pe mn cineva dc am primit ban ?
Sus In jos
-Maru-
Newbie

Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 14/11/2009
Varsta : 33
Localizare : bucuresti, militari

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 10:34 am

Oricum nu-i face nimeni nik degeaba iai facut reclamatie ;)
mai are 10 pe langa a ta
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 12:26 pm

si eu sunt la fel de curios
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 12:33 pm

Sa asteptam si varianta lu zeu sai dam sansa sa se apere sa nu luam o decizie gresita fara sa vedem si varianta lui si o dovada ptr ce a dat banul !!
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 1:13 pm

da cL , pMc , jucam pe snow si i-am facut poze dupa ce am stat cv timp sa mi le dea a intrat votu la mijloc si dupa ce imi da pozele pe snow era bunicel iar dupa ce se skimba harta intra si nac si primeam numai head si eu si bestkill de la el si stiind de la ceilalti playeri k pot baga aim pe steam deja nu mai aveam incredere si aim-ul nu se vede in poze !!!

Deci eu asa am vazut clar ca are aim deci l-am luat pe nac si imediat de la scara vine mare head cand el nici macar nu era pe scara de aceea am ajuns la aceasta decizie ca asa mi-a spus si nac cum te-a luat c*** asa ?

asta este dak am gresit va rog sa luati decizia corecta

Va MuLTuMeSC De INTeLeGeRe !!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 1:45 pm

daca erai un admin capabil stateai spectator si imi faceai demo si nu dai ban direct
il puneai aici si atunci se trage o concluzie daca am aim sau nu.
si pan la urma primesc unban sau nu ?
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 1:49 pm

da primesti unban si dak am gresit imi cer scz inseamna ca am gresit enorm dar ai si un demo facut de bestkill pt k ala a facut si mi-a zis la tel acum !!! te rog sa imi dai pe mess IP
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul EmptyVin Ian 29, 2010 4:54 pm

aWp|ZeuL a scris:
da cL , pMc , jucam pe snow si i-am facut poze dupa ce am stat cv timp sa mi le dea a intrat votu la mijloc si dupa ce imi da pozele pe snow era bunicel iar dupa ce se skimba harta intra si nac si primeam numai head si eu si bestkill de la el si stiind de la ceilalti playeri k pot baga aim pe steam deja nu mai aveam incredere si aim-ul nu se vede in poze !!!

Deci eu asa am vazut clar ca are aim deci l-am luat pe nac si imediat de la scara vine mare head cand el nici macar nu era pe scara de aceea am ajuns la aceasta decizie ca asa mi-a spus si nac cum te-a luat c*** asa ?

asta este dak am gresit va rog sa luati decizia corecta

Va MuLTuMeSC De INTeLeGeRe !!!
scz ca ma bag...
zeule nu mai da ban pe presupuneri
ce dovada ai u ca el avea cod?
daca faceti asa va pleaca toti jucatorii buni de pe server
bagati si voi o regula sa nu se dea ban fara dovada...ca pe presupuse dai ban la juma de server
reclamatie awp|zeul 656595
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie awp|zeul   reclamatie awp|zeul Empty

Sus In jos

reclamatie awp|zeul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie pt. awp zeul :)
» RECLAMATIE AWP ZEUL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente