Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

aWp|ZeuL... :X

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
LuCyAnO
Newbie

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 32
Localizare : bucuresti

aWp|ZeuL... :X Empty
MesajSubiect: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:10 pm

de cand il pandesc... de cand il urmaresc... si in final... TADAM !!! L-AM PRINS !!! insa nu vrea sami prezinte pozele pe motiv k nu i-au aparut in cstrike :|. Puteti crede asta ?!:| Nici o sansa... Astept sa se ia masuri, adica ban bineinteles:P
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:18 pm

nu sunt nici gigi pro nici gigi contra
asa ca am sa o spun astfel: luci ia facut poze lui zeul
zeul a iesit din cs si a reintrat
apoi a zis sa`i faca poze ca sa vada ca nu`i apar
zicea ca ar fi de la patchuri la arme
eu 1 stiu ca nare cum sa nu`ti apara pozele in cstrike din cauza unor patchuri :)
banuiesc ca nu o sa se ia o masura de ban cum vrea luci
dar vreau ca awp|zeul (STIU CA ARE STEAM) sa joace numai si numai dupa steam de azi inainte
1.Zeule tu ai iesit de ce doar tu stii(puteai sa stergi pozele)
2.De maine vreau sa te vad jucand pe steam

Asta`i tot :) sa ne vedem de alea noastre hasfe si gele`
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:21 pm

crzz dar nu sa ia ban pt k vreau eu, ci pt k asa sunt regulile :)
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:29 pm

in primul rand am cerut de 3 - 5 ori ID de mess apoi i-am spus baneaza-ma ca si cu nac azi la fel mi-a facut poze fara sa ma ast si ce a facut a intrat si din nou nu cod in calc nu poze dc ? si dak am iesit am iesit pt k ma freca la melodie eu am spus f. clar ca nu am cod joc asa cum se cuvine ca prind si eu o zi in bulan nu ma int man eu vreau sa se joace la fel cum am jucat cu totii pana ati aparut voi sa faceti server-ul de ras !!!

Eu o mai spun op data si aici asa cum v-am spus si pe server :

- am instalat un patch de arme in cs si acum nu pot intelege de ce mi-a afectat cs-ul o sa il sterg si il reinstalez k asa mi-a spus un admin de pe server-ul nostru si cu asta basta dak cL , miki, tino este deacord sa ma baneze este totul ok cL a intrat la mn in calc trebuia sa se vada pe acolo cate cv ! asa ca dak voi va credeati prea buni si acum k mi-am instalat eu placa video mai buna k cea din-aintea acesteia era prea praf , pt mn este cv normal sa pot juca si eu mai bn nu munceam pt server doar sa ma dau bun ca am admin ca joc bn ...... asa joc si asa voi juca mereu si puteti face si demo nu numai poze asa ca imi pare rau dar ..... Rog Ownerii cL , tino , miki sa intre maine la mn in calc si sa vada sau cand ma vede jucand ma poate prinde in poze si sa intre sa vada ca nu se vad pozele si o sa-l las tot asa cu acest patch !!!! sa vada si el care este problema .. bn inteles dak stie .. .!!! deci Luci tu nu mai incerca ma sa ma prinzi pe mn k nu ai cu ce sa iti fie clar nu ai cu ce sa ma prinzi si nu ma va bana nimeni k asa comanzi tu !!! ceao

aSTepT Un RaSp De La Owneri !!!
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:37 pm

degeaba incerci so dai la intors... CELU PUTIN in ochii mei nu cresti si nu valorezi nimic... codat de 2 bani
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptySam Feb 27, 2010 11:41 pm

nu se poate sa se stearga singur pozele din pc odata ce a exxecutat comanda de ss pe tine .. asa ca aveai ceva in acele poze si nu le dai si presupui ca nu le ai ... corect ar fi sa nu mai joace p server ca va pacaleste pe toti...
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 12:07 am

corect ar fi sa iti vezi de ceafa ta copilandre si sa vb cL si ceilalti care ma stiu prea bn nu voi nijte skin of the dick hai ceao k deja imi faceti draci voi astia desteptii eu ast sa intre cL maine la mn cs-u este lasat la fel cum am jucat si pana acu si o sa vb el dupa si nu mai incercati sa faceti de cacat aceasta comunitate voi "desteptii ** " hai ceao k ma " iritati la **** " si nare rost sa imi bat capu-l cu nijte ... voi asta sa intamplat si cu mn si Mr.Originalitty cand nu mergea sa ii fac poze am facut la fel cum am patit eu azi am intrat prin teamviewer la el in pc i-am facut poze apoi am aflat k nu mergea sa ii fac poze si cu asta basta .... !!! vb cu cL nu cu voi !!!
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 12:36 am

zeule iti spun si`ti repet :
1.Nu inteleg ai vreo problema cu mine ca am aparut pe server si numai poti tu sa te iei de copi si sa faci pe sherifu`? stai calm ca nici no sa mai faci nu ai admin si tot ameninti lumea pe srv ca suni pe ala si intra si`ti da ban ca te las fara admin ca iti dau ban.... GATA am crezut ca te`ai calmat dar vad ca iar o dai in dinastea cu mine ,nu trebuia eu sa`ti dau ban cand nai prezentat pozele? luci, ti`a dat id da tu nu aveai treaba tot tipai tot urlai, si ai iesit deci in concluzie ai cod recunoaste AI STEAM SI NU JOCI PE STEAM DE CE? AI VREO EXPLICATIE?:|. Nu "noi" facem srv de ras CI TU uite` ce hal vb pe forum ca iar ma enervezi,vorbesti de ne faci de ras iar pe toti la tine toti sunt copi da cred ca tu nici nai 24 de ani la cum te comporti
2.Ce aberezi acolo de placa video CE PLACE VIDEO TE AJUTA PE TINE SA JOCI DE LA 0 CU 12 LA 12 CU 0 ? ASA PESTE NOAPTE? nu s cheama skill SE CHEAMA COD (AM ATATIA ANI D CS IN SPATE PROBABIL MAI MULTI ANI DECAT AI TU DE SCOALA)
3.Nu am cerut sa primesti ban ca vb aia ai ajutat serveru ai pupat pe unde ai pupat aia e,am zis sa joci pe steam ATAT.
4.Demonstreaza`mi tu mie pe STEAM ca eu ma inselsi tu esti 1 jucator curat, intra si joaca str8 nu fi pe invers sa joci cu coade.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 12:44 am

mda, parerea mea este k,pfff zeu da mult mai scrii ,mi-a luat 15 min sa citesc ce ai scris aWp|ZeuL... :X 522368 ,
Eu cred k zeu s-a plictisit sa i se mai faca atatea poze ,e adevarat joaka bine ,am jucat k el azi si iar ii s-au facut poze pe kre lea dat lui nac si a zis k e curat akum nush c sa mai zic>>> aWp|ZeuL... :X 902108 aWp|ZeuL... :X 902108
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 12:48 am

cum vine asa? el zice ca nu ia dat pozele lui nac ca ii sau STERS
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 12:55 am

ma fratilor io am inteles k zeu i-a dat lui nac pozele ,dar nu i le-a dat lui Luci <><>orikum io zik k e ceva personal intre voi , aici nu mai e vorba d CS aWp|ZeuL... :X 902108 aWp|ZeuL... :X 86461
Sus In jos
LuCyAnO
Newbie

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 10:04 am

Taranuleeeee... pt mn esti un codat de la sat si atat... stiu k no sa se intample nik... dar esti UN MARE CODAT !!! vorbeste el cu cl... poi si cl ceo sa faca ma, gaseste el pozele sterse DE TINE sau ce crezi k face? faci pe importantul degeaba... k esti ... jeg sub unghie
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X EmptyDum Feb 28, 2010 2:52 pm

Eu nu inteleg lu nac ia dat pozele lu luci nu !!??? aWp|ZeuL... :X 692265

In fine incheiem cearta asta ....Zeu de acum joci numai cu steam pe serv ca ai ca sa nu mai existe alte pb !!! Daca intri dp valve vei lua kick ,etc etc !!!

Mai pe romaneste STEAM ON ptr u pe serv ca ai , nu te pun acum sa iti cumperi aWp|ZeuL... :X 656595
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: aWp|ZeuL... :X   aWp|ZeuL... :X Empty

Sus In jos

aWp|ZeuL... :X
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pt awp|zeul
» AWP Zeul!!!!
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp zeul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente