| AWP Zeul!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 2:30 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: hmmmm.... Mier Dec 30, 2009 2:35 pm | |
| deci... zeul...tot mai multe si mai multe reclmatii aduni... probabil vrei sa intri in cartea recordurilor... astept sa vad ce ai de zis.... HF |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 2:54 pm | |
| Zeule ce ai de zis ?? Asteptam o explicatie | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 5:59 pm | |
| In primul rand nu am putut intra pe mess k sa blocat calc si de nervi nu l-am mai aprins pana la ora 19 si in al doi-lea rand nu trebuia sa ma injuri pe mess dar .... in fine nush ce sa spun k nu am ce nu am rasp la absolut nimik pt k tocmai am precizat ca sa blocat calc !!!
Iar tu xick ar cam trebui sa nu mai vb in locul altuia ok bagati mintile in cap fa ceva pt server ( redirecte ) apoi sa vii sa comentezi tu un ... de copil ok !!!
pMc Imi Cer scz fratemiu pt aceasta reclamatie fara rost dar in fine nush ce sa spun pt k nu am ce !!!! si sa nu mai injure aiurea !!! | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 6:11 pm | |
| Ptr ca ia cazut netu si din cate vad la u in poza e offline nu cred ca a dat cancel intentionat ....iar pt ca lai injurat si eu tiasi da ban macar 2 3 zile ca sa te gandesti a 2 a oara !!
Sall si ganditiva de 2 ori pana sa faceti o reclamatie !! | |
|
| |
santi Newbie
Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 6:19 pm | |
| ce treaba are messul cu serverul...daca il injura pe sv. atunci merita ban...sau cum te-a injurat daca tie ti s-a blocat calc.?????? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: are dreptate Mier Dec 30, 2009 9:06 pm | |
| santi are dreptate iar "zeule" vezeti de problemele tale..oke??? din cate vad prea te scoti din orice...prin simplu fapt k ai papagal si sti sa minti.. ai prea multe reclamatii acolo... odata si odata trebuie luate in seama... iar dark...nu stiu..eo sincer nu stiu de ce sa primeasca ban??? lol... k lo injurat p mess?? fiecare face ce vrea pe mess...da intradevar primea ban daca il injura p server ..iar asta nu sa intamplat... HF & GL |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: ...lol.. Mier Dec 30, 2009 9:10 pm | |
| nici nu stiu cum ai ink tupeu sa minti p forum in fine... asta este a 11a reclamatie..si din cate stiu numa odata sa luat masuri... in fine nu comentez... |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 9:52 pm | |
| mie mi sa scos adminu ca nu fac poze si dau kick =)) si lu zeu nu-i mai zice nimeni nik...in schimb are reclamatii vi se pare corect? :-? mie 1 nu ! nu mai am nici o pretentie de la acest sv pur si simplu joc ca ma pasioneaza si cam atat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 10:16 pm | |
| marule tu taci :) deci te rog frumos :))) hai HF :) |
|
| |
-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 10:26 pm | |
| mW are ceva cu mn;))
nui nik discutam alt fel pe sv;)) | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Mier Dec 30, 2009 11:57 pm | |
| -Maru- eu nu prea am pretentii de la tn copile pt k tu nush decat sa incerci sa bagi pe cei ce fac treaba pt server si nush cum sa il ingropi eu nu prea ma mai chinuii sa intervin cu discutii aiurea erai si tu pe server cand de dimineata ? sau cand ca joci dak mori de 5 ori la rand (resetscore) apoi ceao iesi si nu te mai vede lumea pana nu sunt numai afk deci incearca sa joci si tu pe server asa cum se joaca ok copil de 10 ani care esti ... hai fugi la grisuletz ....pt k incep sa nu ma mai atac din cauza paputoilor ca tn ;) ceao !!! HF | |
|
| |
-Maru- Newbie
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Joi Dec 31, 2009 6:47 am | |
| vezi ca nu dau resetscor zeule.. ori intru sa joc ori intru sa dau reset scor....si vezi ca joc mai mult pe sv ca tine asa ca mai bn taci. poate sunt io un copil da te contrazic cand vrei tu in materie de cs ca nu joc ca tine de 2 sap | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Joi Dec 31, 2009 9:31 am | |
| In primul rand ZEUL A FOST PE MESS!!!!!! Nu s-a blocat messul...ai iesit!!!!! Dupa pararea mea tu NU meriti sa fii admin!!! Am o alta dovada: Ai dat ban lui varul meu (fullreflex.)----si el a trimis pozele dar tu nici nu ai uitato si ai dat ban!! El a trimis pozele pt mine si NU a avut cod,daca vreti dovada iti upload pozele!!!! La mess cand ai cat cancel la pozele am intrebat dc dar nici nai raspuns!!!apoi mi-ai dat ban....apoi am scris ***!!! Multi oameni au fost pe sv si ele pot sa spun ca a vorbit politicos cu tine!!!(am intrebat dc ai dat ban lu varu meu!!!) Apoi tu ziceai ca "Nui treaba ta dark"....
Nici nu stiu dc mai are admin dupa 10 reclamatie...pt redirecte?si eu tin 10...
CER ADMINI SAL PEDEPSEASCA ADMINUL AWP|ZEUL!!!!!!!!
Multumesc!!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! Joi Dec 31, 2009 9:43 am | |
| Ma scuzati pt greserile de mai sus dar nu mai pot sa dau edit Am grabit pt ca am alta treaba! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AWP Zeul!!!! | |
| |
|
| |
| AWP Zeul!!!! | |
|