Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

@skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro

In jos 
+5
kiddo
versusu
DariuS
zEu|S.W.A.T
excellence
9 participanți
AutorMesaj
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

@skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro Empty
MesajSubiect: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 7:07 am

Unii probabil stiti, altii probabil nu:
Trupa de baieti din Severin intentioneaza sa deschida un server in comunitate numit severin.cs-addicted.ro.
Personal nu am nimic impotriva extinderii comunitatii, am insa ceva impotriva divizarii acesteia.

Mi se pare o prostie sa deschidem un server nou cand d-abia reusim sa le populam pe cele pe care le avem. Din punctul meu de vedere acest server nu va face decat sa stea gol in marea majoritate a timpului, iar atunci cand va avea playeri va avea cativa ... care nu vor mai fi pe cs.cs-addicted.ro.

Deci... singurul rezultat pe care il prevad este un server cu foarte putini playeri si impactul asupra cs.cs-addicted.ro de reducere a numarului de playeri.

Dar... cum in cele din urma nu pot sa-i fortez sa nu faca asta, si ma indoiesc ca ii pot convinge cu argumente logice sa nu faca asta... am vrut doar sa postez care este pozitia mea referitoare la acest nou server, sa ofer o averizare si sa fac publica decizia pe care i-am comunicat-o si lui skull privitoare la cei ce se vor muta pe noul server:
- daca vreti sa jucati si aici si acolo foarte bine, daca dupa o luna doua o sa va dati seama ca nu merge si o sa vreti sa reveniti, foarte bine, veti fi primiti inapoi cu bratele deschise, in calitate de playeri. Deci, cei care au admin aici si decid sa se mute pe noul server o pot face fara sa-i impiedice cineva, insa, cand vor reveni NU vor mai primi admin nici sa planga la usa serverului.

parerea mea, astept poztii si de la restul (in special vers si costel)
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 7:18 am

Nu vad rostul in creearea unui alt sv, cei din severin pot sa joace si pe serverul asta, vor sa il faca in alt mod de cs sau de ce? Oricum nu cred ca vor intra playeri pe sv ala, la fel ca si pe respawn si pe celelalte sv pt ca serverul cs.cs-addicted.ro e cel mai renumit dintre toate!
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 7:20 am

Cred ca s-au saturat sa tot ia suspend/remove pe addicted si de asta le-a venit aceasta idee... Si pe langa asta, de ce trebuie sa fie addicted? Daca vor sa faca parte din comunitatea addicted, sa stea pe serverele care sunt. Daca vor server, sa si-l faca si aia e. Daca ownerii sunt de acord, aia e. Eu nu sunt de acord pentru ca nu vad sensul.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 8:46 am

lasa-i sa deschida...nu vad problema...care vor sa ramana pe cs sa ramana care nu asta este
poate vor avea succes
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 10:47 am

Da cocos, asta am zis si eu, sa faca daca vor,... dar daca nu le merge sa nu se intoarca pe cs cu jalba-n protap ca vor iar admin!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 3:24 pm

Aiurea de abia avem playeri pt serverele actuale.Astia nu cred ca stiu cata bataie de cap e sa intretii un server @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro 51481 .Nu inteleg dc vor altul ,ar fii deja al 4-lea server mod normal din comunitate,chiar nu ii vad rostul.Ce vor sa ne demonstreze?Ca pot fii si ei owneri,vor sa isi faca acolo ce nu pot aici?

Cel putin ma consoleaza faptul ca raman fara admin aici devinitiv pt ca serverul asta al lor e decat un capriciu,dorinta de a se vedea owneri,de a face ce vor ei.Cand vor vedea cata bataie de cap e pt un server nu vor stii unde sa mai apeleze pt ajutor(eu unul l-am secat pe versusu ),vor renunta la server si vor reveni aici.E doar o chestiune de timp ca sa isi dea seama.
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 3:37 pm

de acord cu Kiddo
Sus In jos
Woody
Junior Member
Woody

Numarul mesajelor : 202
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 29
Localizare : bleah

MesajSubiect: sall   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 4:17 pm

@skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro 113820 Nu va faceti griji nu mai deschid nici un server raman pe addicted...ca daca nu merge nu o sa stea mai mult de 2-3 luni si daca nu pot sa ma intorc pe addicted mai bn lasa asa @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro 326305
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 6:34 pm

Excelent! Asa castigam si noi si tu @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro 656595
Sus In jos
E:>cHo
Newbie
E:>cHo

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 34
Localizare : I@sI

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 7:22 pm

in loc sa ne batem capu cum sa aducem playeri ca ,cam bate vantu pe srv ...noi ne batem capu sa facem alt srv
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro EmptyMier Mai 26, 2010 9:38 pm

E:>cHo a scris:
in loc sa ne batem capu cum sa aducem playeri ca ,cam bate vantu pe srv ...noi ne batem capu sa facem alt srv
Nu pe "noi" ne batem capul,ci doar pe unii!(citeste cu atentie)
Chiar nu isi are rostu inca un server de cs,asa nu ajungem nicaieri daca divizam serverele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro   @skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro Empty

Sus In jos

@skull & friends cu referire la severin.cs-addicted.ro
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru BlackyS & Friends
» skull
» probleme cu skull
» Reclamatie Skull
» skull steam nou

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente