Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Alta reclamatie catre awp zeul :-j

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Alta reclamatie catre awp zeul :-j Empty
MesajSubiect: Alta reclamatie catre awp zeul :-j   Alta reclamatie catre awp zeul :-j EmptySam Dec 05, 2009 11:10 pm

De unde sa incep...de unde sa incep...
Awpule...zeule....nu inteleg dc inca mai esti admin.
Eram pe westwood cu numele NeyLok. si ma uit la chat....stresu adica awp imi spune sa ma misc mai repede ..destul de suparat,dc nush....probabil ca a murit:-??i'am spus copilului(pt ca nu cred ca are cat zice) sa ma lase sa imi vad de joc.Ca sa nu o mai lungesc cu alte parodii,isi schimba numele ( http://www.postimage.org/image.php?v=aV1A_AKA ) si ma tine in kickuri intr'o veselie(probabil sa se descarce).Inca odata,dc nush:|.Acum sa intram in istorie...
1.Gaguri imi da aiurea nici macar nu injur,cand altii cu "plm,fmm" pe server,ce mai...baieti de baieti.
2.Am fost ceva mai devreme pe srv cu nickul Tourette.Mi'se fac poze tot de el.Imi da id sa il bag in lista avand la dispozitie 1 minut ....si chiar l'am bagat.Astept vreo 5 min intru inapoi in joc...el se juca,n'avea treaba(poate de asta imi da kick ca nu i'am dat pozele).Totusi poftim pozele:
1. http://www.postimage.org/image.php?v=TszxW1J
2. http://www.postimage.org/image.php?v=Tszy2w9
3. http://www.postimage.org/image.php?v=TszycuJ
4. http://www.postimage.org/image.php?v=TszyeZS
Mentinerea ta ca admin inca ramane o dilema pt mn,nu intelega dc nu iti scoate cL adminul odata,ai avut o caruta de reclamatii.S'a dovedit de atatea ori ca lasi de dorit ca si admin.Probabil si peste aceasta reclamatie se va trece cu vederea :-j.
P.S:Alt exemplu de jucator care a avut ghinionul sa il intalneasca pe awp zeul http://www.postimage.org/image.php?v=gxaX7ji
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

MesajSubiect: Re: Alta reclamatie catre awp zeul :-j   Alta reclamatie catre awp zeul :-j EmptyDum Dec 06, 2009 3:39 am

bai , copil esti tu nu eu , eu am varsta mea dar o data ce eu stau ca un milog dupa tn pt nijte poze eu iti zic sa nu mai intri pt k si de la nimo ti-ai cam luat-o zilele trecute dar sa stii de la mn mai ales cu injuriile alea aduse asupra mea se vede si pe o poza pe care o postezi si ca un incult , deci tu la noi pe server nu ai ce cauta mai .... dc intri sa ne arati noua ca faci si tu un demo sau ce faci tu ?
bai gugumila hai te rog sa iti vezi de jocul tau si cu UN_tantalau iam pus numele asa ca il avea i's bogdan ce plm cL NIMO tino il stiu pe acel copil incult ce intra cu acel nume asa ca tu mie nu vii sa imi faci afirmatiile astea ok !!!

pozele BV bn k le-ai postat aici se vede k nu ai nimik dar iti promit k nu mai joci pe ( pro ) ai admin pe ( cs ) te rog sa iti vezi de treaba ta pe server-ul pe care ai tu admin si in rest veziti de viatza ta de zi cu zi nu te lega tu de ... altuia ok !!! hai dai drumu si culcate ca este prea tarziu pt tn Alta reclamatie catre awp zeul :-j 692265 serios , vb mult si prost !!!

cL nu k trece cu vederea dar va vedea singur pe poza cum imi spui foarte clar : "ba butule intri odata" . sa fii sanatos : "jignirile asupra adminilor se pedepsesc cu gag/ kick / ban " si pe mess eram de 15 min inainte sa iti fac tie poze si nu sunt primele pe care ti le fac si nu le dai ai mai multe sa se uite cL in casuta sa vada kte poze ai facute de mn de fata cu xick dak isi mai aminteste k mi-a spus sa iti salvez IP-ul dar nu te-am luat in seama data viitoare o sa te iau foarte grav !!! din pedepse t-i sau dat doar 2-a dar pe viitor va veni si a 3-a pt jignirile astea aruncate aiurea de tn pe server-ul nostru o sa fiu foarte atent pe tn de acum incolo !!!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Alta reclamatie catre awp zeul :-j   Alta reclamatie catre awp zeul :-j EmptyDum Dec 06, 2009 8:56 am

Citat :
eu stau ca un milog dupa tn pt nijte poze
In primul rand nush cum poti sa minti in halul asta,am asteptat dupa tn 5 min tu te jucai bn mersi,abia peste o ora dai si tu accept deci las'o mai moale.
Poza am postato pt ca nu am nimic de ascuns si ca sa arat ca tu erai pe srv bn mersi ca sa tragi de timp.
In al doilea rand nu ma cheama bogdan.
Numai promite tu ca numai joc pe pro,sunt liber sa joc unde vreau,si u ramai numai cu promisiunile ;).
Citat :
si pe mess eram de 15 min inainte sa iti fac tie poze
Inca odata,cat de mult poti sa ma minti.Ca sa nu fiu prea dur,cred ca tu ai ceva la cerebel sincer.
Citat :
si nu sunt primele pe care ti le fac si nu le dai ai mai multe sa se uite cL in casuta sa vada kte poze ai facute de mn de fata cu xick dak isi mai aminteste k mi-a spus sa iti salvez IP-ul dar nu te-am luat in seama data viitoare o sa te iau foarte grav !!!
Eu intru din joi in paste pe pro mister,ce vbesti acolo habar nu am,sau iar o dai in basme?
P.S:Invata limba romana,cu greu am inteles ce ai scris tu acolo.

EDIT:
Citat :
si de la nimo ti-ai cam luat-o zilele trecute
Ia zimi tu data in care zici ca mi'am "luat'o" de la nimo ;)
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Alta reclamatie catre awp zeul :-j   Alta reclamatie catre awp zeul :-j EmptyDum Dec 06, 2009 10:22 am

Double post dar na acum...
Nu ma refeream la UN_Tantalau ,ma refeream la cel din chat...aceeasi problema iti trimite pozele si nu le iei fraza"iti dau buzz de 15 min"iti suna cunoscuta?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Alta reclamatie catre awp zeul :-j   Alta reclamatie catre awp zeul :-j Empty

Sus In jos

Alta reclamatie catre awp zeul :-j
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp zeul
» reclamatie awp|zeul
» reclamatie pt. awp zeul :)
» RECLAMATIE AWP ZEUL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente